Bredbånds-brugere slukker for tv'et

Amerikanere med en bredbåndsforbindelse ser i gennemsnit to timer mindre tv om ugen end folk uden adgang til internettet, viser en ny undersøgelse. Bredbånd rammer også aviser og magasiner, mens radio og spil går fri.

Udbredelsen af bredbånd får folk til at fravælge tv-mediet, bekræfter den største undersøgelse på området hidtil. Det skriver Reuters.

En undersøgelse af knap 69.000 amerikanere og canadiere viser, at folk med en bredbåndsforbindelse kun ser 12 timers tv om ugen, mens folk uden internet bruger 14 timer foran tossekassen.

Det er ikke nogen ny konklusion, at folk med bredbånd eller en langsom internetforbindelse ser mindre tv.

Men den nye undersøgelse graver et spadestik dybere og deler folk op i kategorier som "optimister", "pessismister" og "fastansatte nomadiske netværkere".

Folk i den sidste kategori ejer en bærbar computer og har haft internetadgang i deres netværksopkoblede hjem i mindst fem år. Den gruppe ser i gennemsnit kun tv 10,8 timer om ugen.

Ifølge Reuters viser rapporten også, at aviser og magasiner lider under konkurrencen fra internettet, mens radio og spil ikke påvirkes negativt.

Bag rapporten står Forrester Reseach og selskabet kommer også med forudsigelser om fremtidens marked.

Her spås en stor udbredelse af apparater til at optage og afspille digitale medier, heriblandt MP3-afspillere, dvd-optagere og spilkonsoller.

Størst vækst får ifølge Forrester digitale videooptagere, som i 2010 spås til at stå i 42,7 millioner amerikanske hjem. Ved slutningen af 2004 var det kun lidt mere end seks millioner hjem, som ejede en digital videooptager.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Brother Nordic A/S
Import og engroshandel med kontormaskiner.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Industry 4.0 – sådan udnytter du AI og digitalisering til optimering af din produktion.

På denne konference fokuserer på en digitaliseret optimering af processer i produktions- og procesorienterede virksomheder. Herved bliver du f.eks. i stand til at kombinere maskiner med sales forecasting og derved planlægge anvendelsen af produktionsapparat og medarbejderallokering effektivt – samt begrænse materialespild og nedetid ved at optimere produktionsplanlægning og omstilling af produktionsmateriel.

04. september 2024 | Læs mere


Roundtable for sikkerhedsansvarlige: Hvordan opnår man en robust sikkerhedsposition?

For mange virksomheder har Zero Trust og dets principper transformeret traditionelle tilgange til netværkssikkerhed, hvilket har gjort det muligt for organisationer at opnå hidtil usete niveauer af detaljeret kontrol over deres brugere, enheder og netværk - men hvordan implementerer man bedst Zero Trust-arkitekturer i et enterprise set up? Og hvordan muliggør Zero Trust-arkitekturen, at organisationer opnår produktivitetsfordele med AI-værktøjer samtidig med, at de forbliver sikre i lyset af fremvoksende trusler?

18. september 2024 | Læs mere


CIO Trends 2024

På denne dag vil nogle af de nominerede til prisen som Årets CIO som keynotes, hvor de deler deres erfaringer og gode råd. Vi dykker desuden ned i de dynamiske ændringer, der præger it-leder rollen, hvor ledelse og strategi spiller en stadig større rolle i de komplekse it-organisationer.

24. september 2024 | Læs mere