Artikel top billede

Fra The Bear til The Boss: Jeremy Allen White skal spille Bruce Springsteen i ny film

Stjernen fra kokkeserien The Bear vil selv forsøge sig som sanger, når han skal portrættere det amerikanske rockikon.

Koncertaktuelle Bruce Springsteen bliver den næste i rækken af musikstjerner, der bliver portrætteret på det store lærred med deres egen biografiske film – eller biopic.

Stjernen fra den prisvindende serie The Bear – Jeremy Allen White – skal således spille Bruce Springsteen i ”Deliver Me From Nowhere”, der handler om det amerikanske rockikons første soloplade Nebraska.

Deliver Me From Nowhere er baseret på Warren Zanes bog af samme navn, der udkom i 2023.

Scott Cooper skriver lige nu på manuskriptet og skal også instruere filmen om Springsteens liv omkring albummet Nebraska, der udkom to år før, at den amerikanske rockstjerne væltede verden med sin plade Born in the USA.

”Gennem temaer som fortvivlelse, desillusion og de almindelige amerikaneres kampe har Bruce skabt en uforlignelig arv, der maler et ubarmhjertigt portræt af menneskets vilkår,” siger Scott Cooper.

”Men midt i mørket skinner en følelse af modstandskraft og håb igennem, som afspejler en ukuelig ånd. Det er den Bruce, jeg har lært at kende og elske, og som jeg vil ære med denne film,” tilføjer han.

Jeremy Allen White er i mellemtiden vant til at bruge sin stemme i det travle køkken i kokkeserien The Bear, og til Variety siger han endda, at han selv vil prøve at synge, når optagelserne på Springsteen-filmen begynder i løbet af efteråret.

Det har de seneste år regnet med priser til The Bear, hvor tredje sæson netop er startet i USA med et særligt dansk islæt.

Serien har nemlig optaget scener på restauranten Noma i København, hvor chefkok René Redzepi optrådte i en birolle i første afsnit af den nye sæson.

Og apropos den danske vinkel så indtager den ægte Bruce Springsteen i øvrigt Odense 9. juli, hvor han spiller en totalt udsolgt koncert på Dyrskuepladsen.

Deliver Me From Nowhere forventes at lande i biograferne i løbet af 2025.