Artikel top billede

Nu kan du blive it-ansvarlig for det danske kongehus: Se om du er kvalificeret til jobbet her

Drømmer du om at blive it-ansvarlig for kongen, så skal du slå til nu. Det er dog blot en ud af 10 ledige it-stillinger, som vi har fundet til dig i denne uge.

I denne uge kan du nedenfor se et bredt udvalg af stillinger hos blandt andet kongehuset, der søger en it-ansarlig, som kan levere support til husets medarbejdere.

Derudover er der også ledige stillinger hos spændende arbejdspladser som TV2 og Gyldendal.

Hver uge vil du i disse spalter kunne se friske stillinger, med forskellige temaer, eksempelvis branche, beliggenhed eller noget helt tredje.

Vi håber, du finder noget, der frister.

Recruit IT søger for kongehuset en it-ansvarlig, København K

Vi søger en medarbejder, der kan håndtere kongehusets it-relaterede behov i dialog med eksterne samarbejdspartnere samt levere support til husets medarbejdere i samarbejde med den primære leverandørs onsite-support.

På nuværende tidspunkt har huset ikke egne it-medarbejdere. Du vil blive en del af økonomiafdelingen og referere til økonomichefen.

Jobbet som it-ansvarlig for Kongehuset er en bred og alsidig rolle, der kræver både teknisk viden og en forståelse for kongehusets særlige behov. Som it-ansvarlig styrer og overvåger du direkte eller indirekte alle teknologiske systemer og infrastrukturer fra telefoner og netværk til sikkerhedsforanstaltninger og datahåndtering.

En væsentlig del af arbejdet indebærer samarbejde med eksterne leverandører for at sikre, at alle teknologier er opdaterede, sikre og tilpasset kongehusets særlige behov.

Læs hele annoncen her.

Forsia Forsikring søger BI specialist, Aabenraa

Vi har brug for dig til at sikre, at vi har et solidt og pålideligt rapporteringsmiljø, når vi tager næste skridt i vores ambitiøse strategi. En strategi der også inkluderer et snarligt navneskifte, så Sønderjysk Forsikring bliver til Forsia Forsikring. Vores nye navn cementerer én gang for alle, at vi er et landsdækkende forsikringsselskab med forsikring for alle.

Det bliver dit ansvar at videreudvikle, opbygge og vedligeholde rapporter i samarbejde med forretningen og deres behov. Dine daglige opgaver spænder derfor bredt mellem vedligehold af eksisterende rapporter og udarbejdelse af ad hoc-analyser som sikrer, at vores beslutninger er funderet på data.

Du kommer naturligvis ikke til at stå alene med ansvaret og du får derfor et tæt samarbejde med både vores datavarehus-specialist samt økonomiafdelingen. Herudover vil du få en stor berøringsflade til hele organisationen.

Læs hele annoncen her.

Gyldendal søger erfaren CRM application manager med kompetencer i Power Apps, København K

Vi mangler din ekspertise i Microsoft Dynamics 365 CRM Sales (365CRM) og Microsoft Power Apps. Vi har gjort det nemt at søge stillingen, ved at droppe kravet om ansøgning, men vil gerne have dit perspektiv på nogle spørgsmål.

Vi har for nogle år tilbage konsolideret vores mange forskellige CRM’er til et, nemlig 365CRM. I forlængelse af dette har vi samlet informationer om vores kunder, bidragydere, bidragyderes arvinger og leverandører i dette system.

Vi føler os nu modne til at tage vores næste skridt ift. at udbrede vores CRM-brug både i bredden og i dybden.

Du bliver ansat i Datateamet i IT. Her får du 8 andre kollegaer i Klareboderne, og et tæt samarbejde med vores udviklingspartner i Pakistan.

Vi arbejder i et agilt scrum setup. Vi holder af denne metode og arbejder løbende med at forfine den. I Datateamet er vi ansvarlige for vores CRM, ERP, Datawarehouse, Business Intelligence, Royaltysystem og RPA-robotter, så vi favner bredt, men går til opgaverne med stort engagement i både drift og udvikling.

Læs hele annoncen her.

Sparekassen Danmark søger RPA-udvikler til it-afdelingen, Hobro

Ønsker du at være med til at sætte fart på automatisering samt optimering af daglige processer i Danmarks største garantsparekasse?

Så er du måske vores nye kollega til vores nye team i IT Udvikling og Processer med fokus på automatisering. Teamet hører hjemme i vores hovedcenter i Hobro.

Vi søger en dedikeret RPA-udvikler, hvis primære fokus vil være at drive automatisering ved hjælp af Kofax Kapow og på sigt andre automatiseringsværktøjer som Power Automate eller lignende.

Det er vigtigt, at du både kan arbejde selvstændigt og samarbejde effektivt med tværfaglige teams, da du vil få et tæt samarbejde med fag- og forretningsspecialister i sparekassen.

Læs hele annoncen her.

ZBC søger snarest muligt en underviser til at uddanne specialister inden for data og it, Ringsted

På ZBC tror vi på, at kompetente medarbejdere og godt teamwork er fundamentet for at skabe den bedste uddannelse for vores elever på Data- og kommunikationsuddannelsen i Ringsted.

Vi søger pr. 1. august 2024 eller snarest muligt en underviser til at uddanne fremtidens dygtigste specialister inden for data og it.

Vi søger en underviser med serverkompetencer og netværkskompetencer. Du har gode it-kompetencer og lyst til at undervise. Du har gode kompetencer inden for nogle af uddannelsens fagområder, og du har lyst til at have en hverdag, der består af en blanding af faglig og pædagogisk tilgang til undervisningen.

Du har hjertet med i det, du laver. Det betyder, at du brænder for at dele og udvide din faglige viden.

Læs hele annoncen her.

Andel Holding søger SAP S/4HANA P2P applikationskonsulent, Sjælland

Vil du være med til at videreudvikle indkøbsprocesserne i vores nye SAP S/4HANA system?

Vi leder efter dig, som vil være med til at videreudvikle forretningsprocesserne for indkøb med afsæt i SAP-funktionalitet. Du kommer til Andel på et meget spændende tidspunkt. Vi har netop haft Go Live på vores nye SAP S/4HANA løsning efterfulgt af hypercare og stabilisering. Så vi er klar til at accelerere videreudviklingen, og du vil blive involveret i at hjælpe forretningen med at realisere både strategiske og operationelle potentialer for såvel direkte som indirekte indkøb.

Du kommer til at arbejde tæt sammen ledelse og specialister inden for blandt andet indkøb, lagerstyring og finans, og omsætte forretningskrav og ønsker til konkret funktionalitet i SAP.

Læs hele annoncen her.

TV2 søger erfaren software engineer, København SV

Vil du være med til at skabe et levende og dynamisk TV2.dk, hvor tusindvis af danskere opdateres på deres nyheder hver dag? Vil du være med til at optimere nyhedsindholdet, skalere til breaking news og store nyhedsevents?

Er du motiveret af at lave software, der betyder noget? Nu har du muligheden for at blive en del af et af Danmarks største nyhedssites.

Til TV 2 søger vi en software engineer med erfaring i at bygge løst koblede systemer, der både anvendes gennem brugervenlige web-interfaces og integreres i et bredere økosysystem gennem veldokumenterede, solide API’er.

Du træder ind i et produktteam med både udviklings-, design- og produktkræfter. Teamet har ejerskab af både roadmap og backlog med fuldt ansvar for vedligehold, videreudvikling og fornyelse af egne systemer. Der lægges stor vægt på, at alle team-medlemmer er tæt på brugerne af deres produkter og selv har stor medindflydelse på både arkitektur og retning for produktet.

Læs hele annoncen her.

Uddannelses- og Forskningsministeriet søger Løsningsarkitekt med superpowers i samarbejde, kommunikation og forandringsledelse, København Ø

Vil du være med til at understøtte og videreudvikle fundamentet for fremtidens uddannelse og forskning? Har du mod på at lære nyt og udvikle din faglighed indenfor it-arkitektur?

Og vil du være med til at udvikle og implementere målarkitekturer og løsninger til et it-
landskab, der understøtter et af landets vigtigste formål, nemlig uddannelse, SU og forskningsbevilling? Så søger vi netop dig!

Vi leder efter den helt rigtige kollega til vores dedikerede arkitekturteam på fire personer. Du behøver ikke have årelang erfaring med it-arkitektur. For os er det vigtigere, at du er nysgerrig og åben for at lære nye arbejdsmetoder, processer og teknologier.

Vi drømmer om dig, som har erfaring med it qua din tekniske uddannelse, dit arbejde som arkitekt, udvikler, forretningsanalytiker eller lignende. Du tager medansvar og kan i fællesskab med dit nye team gøre en forskel ved at implementere fælles arkitekturprincipper og skabe løsningsdesigns for styrelsens it-landskab.

Læs hele annoncen her.

Cognizant Technology Solutions Denmark søger test architect –projects, København K

As a Test Architect - Projects you will work with Cognizant’s customers to provide test automation solutions to various projects, will support creation customized test automation approaches as required and help increase test automation capabilities internally.

Quality Engineering and Assurance practice is one of the largest practices in Cognizant and is responsible to engineer quality for Cognizant’s customers across industries. To build in the quality-oriented mindset, practices and solutions from the beginning of any project with the intent of building the right system for customers’ end users and in the right way; with Cognizant’s ‘right first time’ approach to the IT systems. QEA provides customers with the Testing, compliance, NFT and quality processes consulting with the aim of maximizing the return on investments with reducing the cost to quality. A technology driven department that partners with leading providers of IT tools and methodologies in Quality Engineering and Assurance space.

Læs hele annoncen her.

FlexDanmark søger senior softwareudvikler, Aalborg

Er du parat til at hjælpe os med at sikre- og udvikle driften af Flextrafikken?

Så er vi parat til at blive din nye arbejdsplads. Parat er sammensat af ordene i vores værdigrundlag: Problemløsende, Aktiv, resultatskabende, ansvarlig og tillid.

Som seniorkonsulent/specialkonsulent hos FlexDanmark får du en central rolle i et team på fire engagerede softwareudviklere samt en it-arkitekt. Din hverdag vil være varieret med udfordringer i form af design, udvikling, implementering og dokumentering i en tæt dialog med produktejere, udviklere, it-arkitekt og intern driftsafdeling. Vi anvender en Scrum-baseret styringsmodel med udviklingssprints.

Du har en, relevant it-uddannelse. Du har vist, at du behersker udviklingsdisciplinen effektivt og er klar til at påtage dig rollen som seniorkonsulent/specialkonsulent hos FlexDanmark.

Du har høje standarder for kodekvalitet, og du er typen, der smitter andre med din sans for kvalitet og godt håndværk. Endelig kan du ikke lade være at dele ud af din omfattende erfaringer.

Læs hele annoncen her.

Denne artikel er blevet til i samarbejde med Computerworld it-jobbank, og hvis ovennævnte job ikke fangede din interesse, så findes der mange andre ledige stillinger hos Computerworld it-jobbank.

Vil du i betragtning, når virksomheder søger efter it-medarbejdere?

Så kan du nemt oprette et CV på Computerworld it-jobbank, hvilket gør det let for virksomhederne at kontakte dig direkte, når de har et job, der matcher dine kompetencer.

Brug dette link til at oprette et cv eller dette link for tilmelde dig en jobagent, hvor du dagligt modtager relevante stillinger der matcher dine kompetencer.


Flere artikler om Job & Karriere

Skynd dig før sommerferien begynder - her er 10 stillinger, du kan søge netop nu

Vi har fundet 10 spændende stillinger til dig, som du kan søge lige nu. Kunne det eksempelvis friste med et job som php-udvikler i Randers eller domænearkitekt hos AP Pension på Østerbro i København?

Skal du gå på sommerferie med et nyt job på hånden - så tjek disse 10 it-stillinger, der er ledige lige nu
Nu kan du blive it-ansvarlig for det danske kongehus: Se om du er kvalificeret til jobbet her
Vi har fundet 10 fristende it-stillinger, som du kan søge netop nu
Her er 10 spændende it-job, som du kan søge lige nu

Er du på udkig efter nyt it-job?

På Computerworld it-jobbank kan du hver dag søge og sortere i nye spændende it-stillinger i ind- og udland. Vi har lige nu ledige it-stillinger på siden.

Computerworld it-jobbank er et samarbejde mellem Computerworld og it-jobbank, Danmarks førende karrieresite for it-folk.

Har du spørgsmål til jobannoncerne på disse sider, så er du velkommen til at kontakte it-jobbank

Lynsøgning

Find dit næste It-Job her - Der er ledige it-stillinger lige nu