Artikel top billede

(Foto: Asus PR)

Asus’ nye skærm er den første, der kan det hele – men den fås kun i gamer-design

Asus nye wunderskærm har tilsyneladende ingen svagheder og indgår ikke nogen kompromiser.

Når der købes skærm, skal der typisk prioriteres mellem egenskaber. Nogle skærme er ultraskarpe og farverige, men de døjer til gengæld med den maksimale lysstyrke eller hvor højt frekvenserne kan gå.

Asus nyeste skærm, med det poetiske navn ’ROG Swift OLED PG32UCDM’, synes ikke at gå på kompromis med noget som helst – om ikke andet på papiret.

Her tilbydes Ultra HD opløsning spredt over 32 tommer, nok til at alt står skarpt ved alle normale betragtningsafstande.

Selve panelet er samtidig af QD-OLED typen, altså Quantum Dot Oled, hvilket sikrer både ekstrem kontrast og farverigdom, mens lysstyrken kan gå hele vejen op til 1000 nits.

Dernæst leveres opdateringsfrekvenser helt op til 240 Hz, mens responstiden kan komme ned på 0,03 sekunder, hvilket vil glæde selv kræsne gamere.

Alt i alt leverer Asus en skærm, hvis lige ikke findes på markedet, da det ikke ser ud til at have nogen tekniske svagheder eller indgå nogen kompromiser.

Hverdagen med Asus nye wunder-skærm lettes også med anvendelige funktioner såsom en USB-hub, 90 watts USB-C strømforsyning til en eventuel bærbar samt en KVM-switch, til at skifte mellem to maskiner på skærmen.

Eneste potentielle ulempe ligger i designet, som hører til Asus’ ROG-familie af gaming-udstyr, som mere er møntet på teenage-drengeværelset end kontoret eller designer-skrivebordet.

Prisen kan også blive et potentielt issue, da denne næppe bliver helt billig. Asus har ikke kommunikeret nogen officiel pris endnu.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Ciklum ApS
Offshore software- og systemudvikling.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Cyber Briefing: Backup, availability og disaster recovery

I en tid hvor truslerne mod it-driften kun vokser, er det afgørende at kende forskellen på backup, availability og disaster recovery. Deltag og få konkret viden og praksisnære eksempler på, hvordan I kan styrke jeres beredskab.

07. april 2025 | Læs mere


Cyberthreat Day, København: Trusler, angreb og forsvar i praksis

Stå rustet mod cybertrusler. Få et detaljeret overblik over de nyeste sårbarheder, angrebsmønstre og metoder, som cyberkriminelle anvender. Lyt til beretninger fra sikkerhedseksperter på den digitale frontlinje, og få indsigt i både succesfulde angreb og de, der blev afværget

08. april 2025 | Læs mere


Cyberthreat Day, Horsens: Trusler, angreb og forsvar i praksis

Stå rustet mod cybertrusler. Få et detaljeret overblik over de nyeste sårbarheder, angrebsmønstre og metoder, som cyberkriminelle anvender. Lyt til beretninger fra sikkerhedseksperter på den digitale frontlinje, og få indsigt i både succesfulde angreb og de, der blev afværget

10. april 2025 | Læs mere