Artikel top billede

(Foto: Microsoft PR)

Microsoft lancerer ny version af PowerToys: En kavalkade af fejlrettelser, forbedringer og problemer

Så er der kommet ny version af PowerToys, nemlig version 0.65.0, som både indeholder rettelser og forbedringer. Der er dog også fejl.

Det er ikke længe siden, der sidst var PowerToys-nyheder, da det kom frem, at programmet, som en Microsofts gratis kasse med værktøjer til Windows, ville få en quick-launch-funktion.

Og nu er Microsoft i gang med igen. Der er nemlig kommet en ny version af PowerToys: v0.65.0.

Til gengæld er denne nye version primært fyldt med fejlrettelser og forbedringer og ikke nye værktøjer, som der ellers har været ved de foregående PowerToys-meldinger.

Det skriver Onmsft.

Kodebasen bliver med opdateringen opgraderet til at fungere med .NET 7, Quick Accent-værktøjet viser nu beskrivelse af det valgte element. Derudover understøtter ColorPicker tilføjelse af brugerdefinerede formater.

"Microsoft PowerToys v0.65 er ude nu med en masse gode forbedringer," skriver Kayla Cinnamon, det er program manager hos Microsoft på Twitter.

Ikke fejlfri

Mediet skriver dog, at opdateringen også kommer med en række kendte fejl.

For eksempel kan værktøjet Text Extractor muligvis ikke genkende tekst på ARM64-enheder, der kører på Windows 10.

Derudover kan nogle brugere af det nye Windows 11 opleve problemer med PowerRename og Image Resizer, men det burde kunne fikses med en genstart.

Derudover er der brugere, som har klaget over at de ikke er i stand til at åbne vinduet Indstillinger. Microsoft er dog i gang med at udrulle en løsning på dette.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
TIETOEVRY DENMARK A/S
Udvikler, sælger og implementerer software til ESDH, CRM og portaler. Fokus på detailhandel, bygge- og anlæg, energi og finans.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere


Det Digitale Produktpas

Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

21. august 2024 | Læs mere


Cyber Security Summit 2024

På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

27. august 2024 | Læs mere