Artikel top billede

(Foto: Computerworld)

Et kontrolcenter til din gaminglyd - Creative lancerer Sound Blaster GC7

Sound Blaster GC7 er en ny gaming-USB-DAC og -forstærker med fuldt programmerbare knapper og Super X-Fi for en fordybende spiloplevelse.

Af Rasmus Elm Rasmussen, Alt om Data

Denne artikel er oprindeligt bragt på Alt om Data. Computerworld overtog i november 2022 Alt om Data. Du kan læse mere om overtagelsen her.

Det er den første premium gaming-DAC og -forstærker i en ny produktserie specialdesignet til at forbedre brugeroplevelsen for såvel inkarnerede gamere som content creators og streamere.

Brugere kan nemt tage fuld kontrol over gameplayet med intuitiv enhåndsbetjening og fuldt programmerbare knapper, samtidig med at de kan nyde Super X-Fi- og Sound Blaster-teknologier - alt sammen i Creatives hidtil mest omfattende eksterne lydkort.

Intuitivt kontrolpanel

Med et intuitivt enhåndsbetjent kontrolpanel kan gamere nemt og hurtigt foretage justeringer mens de fx livestreamer, uden at skulle afbryde deres gameplay. Der er også fire fuldt programmerbare knapper, der giver mulighed for at skabe genveje, der matcher egne præferencer.

Brugerne kan også tilpasse knapperne med deres foretrukne lydprofiler til spil, film og musik, ligesom de kan tilpasse farverne i RGB-belysningen på knapperne efter smag.

Det bedste fra begge verdner

Med Creatives prisvindende Sound Blaster-lydteknologi og Super X-Fi-hovedtelefon-holografi giver Sound Blaster GC7 sine brugere en stor fordel på gaming-slagmarken.

Anvender man højtalere, kan man bruge Sound Blaster-lydforbedringer som Crystalizer og Smart Volume gennem Acoustic Engine-pakken, som Creative har fintunet gennem mere end 30 års erfaring med lydbehandling. Samtidig fremhæver Scout Mode ethvert træk idet det sker.

Uanset om det er lyden af fjender, der lader pistolen, eller de svageste fodtrin, vil Scout Mode forstærke signalerne, så brugeren altid er et skridt foran sine modstandere.

Bruger man Sound Blaster GC7 med hovedtelefoner, sørger Super X-FI for hyper-realistisk lydholografi, der genskaber samme ekspansive lydbillede som i et multihøjtalersystem. Samtidig giver Super X-Fi's nye SXFI BATTLE Mode realistiske lydkoder, som ikke kun fremhæver retningen, men også afstanden. Dermed fornemmer man bedre fjendernes location så man får en fordel i spillet.

Sound Blaster GC7 er en DAC for audiofile; med lavere støjgulv, lavere forvrængning og mere tydelige individuelle lydeffekter. Brugere kan også streame ved op til 24-bit / 192 kHz PCM-afspilning og den understøtter op til 7.1 virtuel surround på både hovedtelefoner og højtalere sammen med Dolby Digital-dekodning for at give en filmisk lydoplevelse både til spil, film og musik.

Kommunikér bedre

Med GameVoice Mix kan brugere justere spillyden og chatvolumen med rullehjul, så man kan chatte med sine holdkammerater uden at forstyrre gameplayet.

Sound Blaster GC7 er intuitiv og simpel at sætte op og kan tilsluttes forskellige platforme - fra PC og Mac til PS5, PS4 og Nintendo Switch.

Sound Blaster GC7 koster 149,99 euro på og kan købes på Creative.com.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Ciklum ApS
Offshore software- og systemudvikling.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere


Det Digitale Produktpas

Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

21. august 2024 | Læs mere


Cyber Security Summit 2024

På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

27. august 2024 | Læs mere