Artikel top billede

(Foto: Computerworld)

Sonos har fået Bluetooth

De populære streaming-højttalere kan nu også kobles til mobilen via Bluetooth. En opdateret Sonos One lander i butikkerne i disse dage.

Af Rasmus Elm Rasmussen, Alt om Data

Denne artikel er oprindeligt bragt på Alt om Data. Computerworld overtog i november 2022 Alt om Data. Du kan læse mere om overtagelsen her.

Sonos har slået sit navn fast med wi-fi-baserede streaming-højttalere og stædigt holdt fast i denne teknologi indtil nu. Det bliver de ved med lidt endnu for selvom en opdateret version af Sonos One, den mindste højttaler i sortimentet, har faktisk tilbyder Bluetooth, så er det ikke for at du kan streame musik fra mobilen den vej.

Den nye version bruger BLE (Bluetooth Low Energy) for at tilkoble mobilen midlertidigt mens du sætter højttaleren op. Opgraderingen omfatter også en ny processor og mere hukommelse, så højttaleren kan håndtere nye smarte features på optimal vis.

Samme pris

Den opdaterede Sonos One lander i butikkerne i disse dage og vil over en periode erstatte den oprindelige Sonos One. Der er ikke tale om ændringer i hverken design eller brugeroplevelse og producenten lover at både Sonos One og Sonos One (gen 2) fortsat vil bliver understøttet med jævnlige opdateringer. Prisen på den Sonos One (gen 2) bliver den samme som forgængerens, 1.699 kroner.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Targit A/S
Udvikling og salg af software til business intelligence.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Cyber Security Summit 2024

På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

27. august 2024 | Læs mere


Cyber Security Summit 2024

Hør blandt andet hvordan nogle af Danmarks bedste CISO´er griber deres vigtige opgaver an, hvad kvanteteknologi og AI betyder for sikkerhedsområdet og se hvad det er, som de bedste it-sikkerhedsleverandører arbejder med pt.

29. august 2024 | Læs mere


Industry 4.0 – sådan udnytter du AI og digitalisering til optimering af din produktion.

På denne konference fokuserer på en digitaliseret optimering af processer i produktions- og procesorienterede virksomheder. Herved bliver du f.eks. i stand til at kombinere maskiner med sales forecasting og derved planlægge anvendelsen af produktionsapparat og medarbejderallokering effektivt – samt begrænse materialespild og nedetid ved at optimere produktionsplanlægning og omstilling af produktionsmateriel.

04. september 2024 | Læs mere