Artikel top billede

(Foto: Computerworld)

Her er det bedste OLED-tv til VM i fodbold

Et OLED-tv på 65 tommer vil for mange kunne danne rammen for den ultimative fodboldoplevelse, og dette LG Signature OLED65G7V afslørede i vores test, hvor langt OLED-teknologien er kommet anno 2018.

Af Rasmus Elm Rasmussen, Alt om Data

Denne artikel er oprindeligt bragt på Alt om Data. Computerworld overtog i november 2022 Alt om Data. Du kan læse mere om overtagelsen her.

De fleste vil foretrække at se de mange VM-oplevelser på tv-skærmen i stuen, og her er det værd at holde øje med de indstillingsmuligheder, dit tv har. Mange nye fjernsyn har særlige sports- eller endda fodboldindstillinger, der giver grønt græs og glidende bevægelser.

Et OLED-tv på 65 tommer vil for mange kunne danne rammen for den ultimative hjemmebiograf, og dette LG Signature OLED65G7V afslørede i vores test, hvor langt OLED-teknologien er kommet anno 2018.

Panelet er monteret på en gennemsigtig mønstret glasplade, og foden skjuler elegant både tuner og elektronik. Der er hele fire HDMI-indgange, tre USB-indgange, Ethernet, optisk digital udgang og hele to indbyggede tunere, og du får både understøttelse for HDR samt flot lyd med Dolby Atmos-understøttelse.

Det smukt designede tv giver en sensationelt god billedgengivelse med OLED-skærmenes karakteristiske evne til at gengive dybsort og et virkelig dynamisk billede. Derudover opgraderer LG Signature OLED65G7V HD-signaler til 4K på bedste vis.

4,5 stjerner, Anbefaler

Læs testen af LG Signature OLED65G7V  her.

Se hvem der ellers får VM Awards her.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Ed A/S
Salg af hard- og software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Cyber Security Summit 2024

På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

27. august 2024 | Læs mere


Cyber Security Summit 2024

Hør blandt andet hvordan nogle af Danmarks bedste CISO´er griber deres vigtige opgaver an, hvad kvanteteknologi og AI betyder for sikkerhedsområdet og se hvad det er, som de bedste it-sikkerhedsleverandører arbejder med pt.

29. august 2024 | Læs mere


Industry 4.0 – sådan udnytter du AI og digitalisering til optimering af din produktion.

På denne konference fokuserer på en digitaliseret optimering af processer i produktions- og procesorienterede virksomheder. Herved bliver du f.eks. i stand til at kombinere maskiner med sales forecasting og derved planlægge anvendelsen af produktionsapparat og medarbejderallokering effektivt – samt begrænse materialespild og nedetid ved at optimere produktionsplanlægning og omstilling af produktionsmateriel.

04. september 2024 | Læs mere