Artikel top billede

(Foto: Computerworld)

Robust tablet tager 3D-billeder på farten

Panasonic lancerer en opdateret version af den robuste tablet-succes Toughpad FZ-M1 med nyt integreret Intel RealSense 3D-kamera, der gør det usynlige synligt .

Af Rasmus Elm Rasmussen, Alt om Data

Denne artikel er oprindeligt bragt på Alt om Data. Computerworld overtog i november 2022 Alt om Data. Du kan læse mere om overtagelsen her.

Den robuste Panasonic Toughpad FZ-M1 fås nu med et integreret Intel RealSense D410-kamera, der er designet til at tage og behandle 3D-billeder på farten. Den Windows-baserede tablet kan måle og behandle motiver i 3D, og på den 7 tommer store skærm kan 3D-målingerne behandles på stedet og efterfølgende overføres til brug i andre applikationer.

Det usynlige bliver synligt

Med 3D-kameraet bliver det usynlige synligt, uanset om det er en revne i en bro eller en kompliceret karrosseriskade efter en ulykke. Den har en billedopløsning på 1280x720 og et anvendelsesområde fra 16 cm op til 10 meter, afhængigt af opløsning og omgivelserne, og er velegnet til udendørs brug.

FZ-M1-tabletten kan skræddersyes til specifikke behov og konfigureres, så kameraet kan kombineres med eksempelvis en stregkodelæser, et termisk kamera, wired LAN, rugged LAN, Seriel Port og USB 2.0.

Holder til det meste

Panasonic Toughpad FZ-M1 bruger Windows 10 Pro-operativsystem og sjettegenerations Intel Core- eller Atom Core-processor.

Den kommer med 9 timers batterilevetid med yderligere 20 timers valgmulighed samt hot swap-batterier, der nemt kan udskiftes under brug. Den er vejrbestandig og med en skærm, der både er læsbar i sollys og kan betjenes ved berøring med eller uden handsker samt med en stylus.

Det robuste og blæserfri design betyder, at den kan tabes fra en højde på 180 cm og er IP65-klassificeret, men er alligevel kompakt og let nok til at passe i lommen.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
JN Data A/S
Driver og udvikler it-systemer for finanssektoren.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Cyber Security Summit 2024

På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

27. august 2024 | Læs mere


Cyber Security Summit 2024

Hør blandt andet hvordan nogle af Danmarks bedste CISO´er griber deres vigtige opgaver an, hvad kvanteteknologi og AI betyder for sikkerhedsområdet og se hvad det er, som de bedste it-sikkerhedsleverandører arbejder med pt.

29. august 2024 | Læs mere


Industry 4.0 – sådan udnytter du AI og digitalisering til optimering af din produktion.

På denne konference fokuserer på en digitaliseret optimering af processer i produktions- og procesorienterede virksomheder. Herved bliver du f.eks. i stand til at kombinere maskiner med sales forecasting og derved planlægge anvendelsen af produktionsapparat og medarbejderallokering effektivt – samt begrænse materialespild og nedetid ved at optimere produktionsplanlægning og omstilling af produktionsmateriel.

04. september 2024 | Læs mere