Artikel top billede

(Foto: Computerworld)

Test: D-Link Wide Eye HD 180˚ Panoramic Camera: 180-graders overvågning

Hjemmeovervågning er blevet nemt. D-link er blandt dem, der har været længst fremme i skoene med deres mydlink-system, der efterhånden fungerer med et godt udvalg af kameraer. Seneste i rækken er D-Links Wide Eye HD 180˚ Panoramic Camera (DCS-960L), der udmærker sig som det første 180 graders fiskeøje-kamera til overvågning.

Af Carsten Sørensen, Alt om Data

Denne artikel er oprindeligt bragt på Alt om Data. Computerworld overtog i november 2022 Alt om Data. Du kan læse mere om overtagelsen her.

Det brede synsfelt giver indlysende fordele. Du får simpelthen mere af rummet med i billedet. Et enkelt af disse kameraer vil være mere end rigeligt i de fleste rum. Billedet står flot og klart både om dagen og om natten, omend kvaliteten blot er HD (720P).

Forbundet med mobilen 

Kameraet er ikke det mest avancerede, hvad angår features, men der er, hvad man har behov for til en sikker overvågning. Udover den obligatoriske bevægelsessensor, er der også en mikrofon, så kameraet kan registrere lyde og advare dig via mobilen, hvis der er rumsteren i boligen, når du ikke er hjemme. Et glimrende allround overvågningskamera, dog er prisen lidt høj.