Artikel top billede

Årtiets nyhed for e-bøger: Nu åbner Amazon op for det åbne e-pub format

For Kindle-brugerne kan der være tale om den største nyhed i seriens snart 15 år.

I al den tid hvor e-bogslæsere har eksisteret, har læserne stået med et grundlæggende valg.

Enten skulle der satses på det brede, men også proprietære udvalg fra Amazons branche-definerende Kindle-serie eller tys til tredjeparters ofte mindre avancerede enheder og mere begrænset udvalg.

Det valg letter Amazon omsider i den seneste opdatering til selskabets ’Kindle Documents Service’ program, noterer PCWorld.

Her vil det fremover være muligt at konvertere det åbne ePub format til det Kindle-venlige AZW3 format, hvorfra det kan overføres trådløst over wifi til en foretrukne Kindle-læser.

Med opdateringen gør Amazon det for første gange muligt at overføre det åbne format, siden Kindle serien debuterede i 2007.

E-pub formatet er understøttet alle førende e-bogslæsere med undtagelse af Amazons Kindle og er blandt andet populært fordi det kan tilbyde digitale bøger uden ophavsretslig beskyttelse (DRM).

Udviklingen indenfor e-bogslæsere fra blandt andet Amazon er typisk gået stille. Den første Kindle med USB-C port udkom i 2021, godt seks år efter at de smartphones og tablets tog standarden i brug.




IT-JOB

Quadsat ApS

Software Developer

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen

Webanalytiker til digitale løsninger

Politiets Efterretningstjeneste

Ambitiøs Enterprisearkitekt til PET
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Despec Denmark A/S
Distributør af forbrugsstoffer, printere, it-tilbehør, mobility-tilbehør, ergonomiske produkter, kontor-maskiner og -tilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Cyber Security Summit 2024

På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

27. august 2024 | Læs mere


Cyber Security Summit 2024

Hør blandt andet hvordan nogle af Danmarks bedste CISO´er griber deres vigtige opgaver an, hvad kvanteteknologi og AI betyder for sikkerhedsområdet og se hvad det er, som de bedste it-sikkerhedsleverandører arbejder med pt.

29. august 2024 | Læs mere


Industry 4.0 – sådan udnytter du AI og digitalisering til optimering af din produktion.

På denne konference fokuserer på en digitaliseret optimering af processer i produktions- og procesorienterede virksomheder. Herved bliver du f.eks. i stand til at kombinere maskiner med sales forecasting og derved planlægge anvendelsen af produktionsapparat og medarbejderallokering effektivt – samt begrænse materialespild og nedetid ved at optimere produktionsplanlægning og omstilling af produktionsmateriel.

04. september 2024 | Læs mere