Nu dropper Sydkorea den såkaldte "Askepot-lov", der siden 2011 har forbudt unge under 16 år at spille computer efter midnat.
Loven blev i sin tid indført med argumenter om, at loven beskytter unge, så de kan få noget søvn og have masser af energi til deres skole. Siden 2011 har loven været kritiseret.
Det skriver Finans.
Og modstandere mener, at der stikker noget andet under den lov.
Den tanke opstår fordi Sydkoreas unge i forvejen ikke har meget tid til at spille computerspil.
Langt de fleste unge starter skoledagen klokken 8.30, og slutter ved 18-tiden om aftenen. Derfra tager eleven typisk videre til en privat tutor - der efterhånden er stort set obligatorisk for sydkoreanske studerende - hvor de studerer videre til omkring klokken 22.00.
Og derfra tager de så hjem og læser lektier til efter midnat.
Kritikken går altså på, at sydkoreas unge allerede lever under et ekstremt konkurrencepres i hverdagen, der hovedsageligt kommer fra skole. Dermed mener kritikerne ikke, at loven om computerspil gør de unges liv lettere.
Kina strammer grebet om de unge
Mens Sydkorea smider restriktionerne på computerspil går deres nabo Kina den anden vej og strammer ristriktionerne for landets mindreårige.
Kun tre timer om ugen - og kun på fredage, i weekenden og på helligdage må de få timer bruges på computerspil fra 1. september.
Den Sydkorenakse lov ophæves fra januar næste år.