Derfor crasher lufthavne og it-systemer:Opdatering fra Crowdstrike har ramt Microsofts systemer i hele verden

Artikel top billede

(Foto: Povl D. Rasmussen)

CEO for undervisningsportalen Clio stopper efter tre år på posten: "Det er med en ordentlig klump i halsen"

Efter tre år på topchefposten hos Clio har Jesper Eiby Christoffersen valgt at forlade selskabet, der står bag en undervisningsportal. "Det er med en ordentlig klump i halsen, at jeg har valgt at søge nye udfordringer," lyder det.

Administrerende direktør for Clio, Jesper Eiby Christoffersen, fratræder posten efter tre år.

Han forlader selskabet, der står bag en digital undervisningsportal, da han har valgt at søge nye udfordringer, oplyser Clio i en meddelelse.

"Det er med en ordentlig klump i halsen, at jeg har valgt at søge nye udfordringer. Det er ikke altid muligt at planlægge, hvornår nye muligheder dukker op. Det har ikke været noget nemt valg, da jeg forlader en fantastisk arbejdsplads” siger Jesper Eiby Christoffersen, der fratræder ved udgangen af juli.

Selskabet nye CEO er endnu ikke på plads, men selskabet er i fuld gang med at undersøge markedet for kandidater, lyder det.

Den afgående direktør fortælller, at aktørerne i undervisningssektoren står overfor en stor opgave med at forbedre undervisningen. Men han er samtidig tryg ved at efterlade virksomheden "med dedikerede og passionerede medarbejdere, en tårnhøj faglighed og helt fantastiske skalerbare ’state of art’ digitale læremidler."

"Det har været en kæmpe fornøjelse at være direktør igennem de seneste tre år” fortsætter han.

Efterlader en markedsleder

Jan Lund, bestyrelsesformand i Clio, fortæller, at den afgående direktør efterlader en virksomhed, der er førende på markedet for digital læring i Danmark og Sverige.

"Clio står i en stærk position for fremtiden, og med et fremragende management team allerede på plads, vil en ny CEO have de bedste betingelser for at levere på Clios langsigtede strategiske ambitioner. Jeg vil gerne takke Jesper for hans gode og dybt dedikerede indsats hos Clio, og jeg ønsker ham alt det bedste i hans fortsatte virke som leder i en ny og endnu ikke annonceret virksomhed," lyder det fra Jan Lund i meddelelsen.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Also A/S
Salg af serviceydelser inden for logistik, finansiering, fragt og levering, helhedsløsninger, digitale tjenester og individuelle it-løsninger.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere


Det Digitale Produktpas

Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

21. august 2024 | Læs mere


Cyber Security Summit 2024

På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

27. august 2024 | Læs mere