Artikel top billede

Stifter af danske Nodes bliver direktør i japansk it-firma

Medstifteren af det danske app-selskab Nodes ryger til tops i japanske Monstar Lab, der købte Nodes i 2017.

Danske Daniel Højris Bæk ryger næsten helt til tops i japanske Monstar Lab, hvor han nu bliver executive vice president med ansvar for udviklingen af hele koncernen.

Daniel Højris Bæk stiftede for 11 år siden det danske app-selskab Nodes sammen med Andreas Green Rasmussen, der i dag er direktør for Nodes.

Japanerne i Monstar Lab har fået øje på ham, efter de i 2017 købte Nodes.

Købet prisfastsatte dengang angiveligt Nodes til at være omkring 100 millioner kroner værd.

Det kan du læse mere om her: Dansk app-firma solgt til japanere for stort millionbeløb.

Dengang beholdte de to danske stiftere 15 procent af aktierne.

“Ansættelsen af Daniel Højris Bæk er en investering i den vækstrejse og den grundlæggende vision om at blive verdens førende digitale produktudviklingshus,” lyder det fra Nodes i en pressemeddelelse.

“Helt præcis får Daniel til opgave at styrke samarbejde på tværs af den 1.000 medarbejdere store organisation fordelt på 23 kontorer verden over med et særligt ansvar for videndeling, procesoptimering og strukturering på tværs af de enkelte enheder.”

Nodes har i dag omkring 120 medarbejdere, så der er tale om et godt skridt op ad for den danske direktør.

““Igennem det seneste halvandet år har jeg arbejdet tæt sammen med Monstar Lab teamet omkring vores aktiviteter i Europa, hvilket har været spændende,” siger han.

“Monstar Lab er på en ambitiøs vækstrejse, og med de efterhånden mange enheder placeret rundt om i verden, bliver videndeling og implementering af best practice en del af nøglen til at kunne bevare momentum. Det er en spændende opgave, som jeg ser frem til at komme i gang med.”

Han skal fremover referere direkte til Monstar Labs CEO, Hiroki Inagawa.

Nodes Group landede i 2017 - som er seneste offentliggjorte regnskab - et underskud på knap en million kroner. I 2016 landede selskabet et overskud på en million kroner.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Jobindex Media A/S
Salg af telemarketing og research for it-branchen, it-kurser og konferencer

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere


Det Digitale Produktpas

Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

21. august 2024 | Læs mere


Cyber Security Summit 2024

På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

27. august 2024 | Læs mere