Protect Data fyrer dansk direktør

Den svenske koncerndirektør overtager den daglige ledelse af den danske afdeling af Protect Data. Den danske direktør er ude af selskabet, som nu skal koordinere sin internationale satsning bedre.

Protect Datas svenske koncerndirektør får nu også den danske chefkasket på, mens den hidtidige direktør Kim Hyldig er ude af selskabet.

Protect Data i Danmark har haft et par hårde år og måtte i 2002 halvere medarbejderstaben, og siden har selskabet stort set været afhængig af moderselskabets dybe lommer.

Lars Magnus Söderlind, koncerndirektør i Protect Data, har taget konsekvensen og overtager nu selv styringen af selskabet.

Naturligt skridt
Han understreger dog, at det er et længe planlagt indgreb, som allerede sidste år blev foretaget i det finske datterselskab.

- Det er et naturligt skridt i den proces, vi er inde i. Vi har valgt at koordinere aktiviteterne mellem landene bedre, og dele funktionerne anderledes op. Det er helt i takt med, hvad vi har gjort i de øvrige lande, siger Lars Magnus Söderlind.

Han vil også selv varetage det øverste salgsansvar, og det danske kontor bliver primært en salgsorganisation. Lars Magnus Söderlind forklarer, at Protect Data som led i sit strategiskifte nu helt dropper distribution og i stedet indgår salgssamarbejder om sine sikkerhedsprodukter.

Protect Data Danmark fik sidste år et underskud på 800.000 kroner, en forbedring i forhold til året før hvor det var på over to millioner kroner. Men selskabet var alligevel så hårdt ramt, at det svenske moderselskab måtte stille garanti for den fortsatte drift.

Det har ikke umiddelbart været muligt at træffe afgående direktør i Protect Data Kim Hyldig for en kommentar.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Fiftytwo A/S
Konsulentydelser og branchespecifikke softwareløsninger til retail, e-Commerce, leasing og mediebranchen.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere


Det Digitale Produktpas

Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

21. august 2024 | Læs mere


Cyber Security Summit 2024

På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

27. august 2024 | Læs mere