Artikel top billede

Ring gratis-app udfordrer Skype

Den populære "ring gratis-app" Viber kommer nu også i en desktop-version til Windows og Mac.

Her på ComON har vi tidligere skrevet om den populære app Viber, hvor du kan ringe gratis til andre brugere i hele verden fra din smartphone. Viber blev lanceret for to år siden som et alternativ til Skype. Der er ikke så mange avancerede funktioner som i Skype, men Viber scorer point for sin enkelhed.

Viber Media fortæller nu, at tjenesten har rundet 200 millioner brugere i 193 lande, og samtidig har firmaet lanceret en ny version, Viber Desktop, der kører på Windows og Mac. Dermed er det nu for første gang muligt at foretage Viber-opkald direkte fra en desktop-computer.

I Viber kan du indtaste et mobilnummer for at ringe op og behøver altså ikke kende brugernavnet for den person, som du vil i kontakt med. For at oprette dig som desktop-bruger behøver du blot oplyse dit mobilnummer og bekræfte med en kode, der sendes til den mobile Viber app. Et kodeord kræves ikke.

Programmet understøtter både taleopkald og tekstbeskeder. I den nye desktop-version er der nu også mulighed for videosamtaler.

Nu har Viber også opdateret sin apps til iOS og Android, så de spiller sammen med desktop-versionerne. Der er en række nye funktioner og en ny brugerflade samt flere sprog. Viber understøtter nu 27 forskellige sprog, herunder også dansk (på iPhone).

Der er især mange ændringer i Android-app'en, som har fået en "Holo" brugerflade.

Viber fortæller, at aktive opkald kan flyttes fra mobile enheder til desktoppen og tilbage igen med et enkelt klik eller tryk på touch-panelet.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Hewlett-Packard ApS
Udvikling og salg af software, hardware, konsulentydelser, outsourcing samt service og support.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere


Det Digitale Produktpas

Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

21. august 2024 | Læs mere


Cyber Security Summit 2024

På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

27. august 2024 | Læs mere