Langt de fleste webshop-ejere vælger at investere i en standardløsning, som kan tilpasses grafisk.
Og så skulle man tro, at sikkerheden er i orden.
"Sådan er verden bare ikke i virkeligheden," siger Thomas Wong, der er chef- og sikkerhedskonsulent i sikkerhedsvirksomheden FortConsult.
Når du starter en webshop, er du derfor nødt til at fokusere på, at din webshop-løsning ligger på et sikkert system.
Tjek trusselsbilledet
Ifølge Thomas Wong bør man kigge på sikkerhedsbilledet for den software, som man vælger at basere sin shopløsning på.
"Er de kendt for mange sikkerhedshuller? Det er en rigtig god idé at se, hvor hurtige de har været til at lukke hullerne, når de er opstået, og det kan godt være lidt svært," siger Thomas Wong og understreger, at der ikke er nogen nem løsning på den udfordring.
Han anbefaler dog, at du prøver med en simpel søgning i Google.
"Du kan i en simpel google-søgning skrive navnet på softwaren og ordet 'vulnerabilities' eller lignende. Så kan det være, at du får nogle spændende resultater frem, hvor du kan læse andres erfaringer med den pågældende software," forklarer Thomas Wong.
Det er dog langt fra nok, at du kontrollerer sikkerhedsbilledet.
Derfor er nul huller ikke et kvalitetsstempel i sig selv
At du ikke møder erfaringer med sikkerhedshuller, betyder ikke, at den løsning, du undersøger, er sikker, påpeger Thomas Wong.
"Hvis jeg udviklede et shop-system i morgen, ville det se ud, som det var sikkert, fordi der endnu ikke var fundet sårbarheder," siger han.
Det er der ifølge Thomas Wong to klokkeklare årsager til: Der er ingen, der bruger det, og det er ikke særlig kendt.
"Det er ligesom, når Windows får tæsk for at være usikkert, men der er altså også flest, der bruger det. Derfor er der også flere, der gider lægge energi i at finde nogle huller i det," forklarer Thomas Wong.
Hold systemet opdateret
Når du har valgt din shop-løsning og fået nogle anbefalinger fra andre, er du nødt til at sikre dig, at dit system hele tiden er opdateret.
Det er de færreste mennesker, der starter en webshop, som selv åbner kodemaskinen op og begynder at kode og designe webshoppen, så den ser lækker ud.
Derfor kan du ifølge Thomas Wong godt blive snydt, hvis du får det lavet ude i byen af et eksternt firma eller web-bureau.
"Når der så kommer en opdatering til systemet, vil web-bureauet ikke garantere, at siden stadigvæk fungerer, hvis du installerer opdateringen," siger Thomas Wong.
Det betyder, at du skal huske at sikre dig, at din side også virker efter en opdatering, hvis du vælger at lade andre stå for designet.
"Alternativt skal du sørge for, at de (bureauet, red.) forpligter sig til at rette designet til, hvis der kommer opdateringer, der får indflydelse på det," lyder anbefalingen fra Thomas Wong.
Løbende vedligeholdelse er dog ikke nok, hvis du vil holde de ubudne gæster væk fra din webshop.
Hvis du ikke har forstand på det tekniske, er Thomas Wongs bedste råd at købe en standard-løsning.
"Medmindre du er en virksomhed, der har kundefundamentet i forvejen, bør du købe systemet ude i byen og bruge lidt penge på design i stedet. Der findes gratis software-løsninger, som virker rigtig godt, så jeg kan ikke se, hvorfor du skal bruge din tid på at kode en webshop fra bunden. Det skulle kun være, hvis du selv sælger webshop-løsninger," siger Thomas Wong.