Artikel top billede

HP efter massiv ballade: Det har været et fantastisk år

Reportage: HP klarer sig strålende, mener selskabets topchef. Se her, hvad hun egentlig mener.

Frankfurt: "Please find your seat, the keynote will begin in 10 minutes," lyder det i den store messesal, hvor omkring 9..000 mennesker så småt har fundet sin plads.  

"Five minutes."

Salen summer af forventning, mens tre store skærme kaster HP-logoet ud i blå silhuetter. 

Den klassiske trailerstemme lyder igen: "Ladies and gentlement please welcome..."

Og med rolige skridt træder Meg Whitman op på scenen og begynder sin keynote, mens klapsalverne hurtig ebberud.

"Det har været lidt af et kedeligt år," indleder hun og lader latteren fortone sig i salen, inden hun fortsætter:

"Holy smokes. Det har været et udfordrende år. Men det har også været fantastisk, og takket være hele vores organisation, kunder, partnere og historie er vi kommet succesfuldt igennem," siger Meg Whitman.

Ny dag i morgen

Det virker som om det blålige slogan i midten af det hele - HP - make it matter - egentlig er meget rammende for HP's og Meg Whitmans budskab i dag.

"Teknologien og verden er hele tiden omskiftelig. Virkeligheden i dag er ikke den samme som i morgen. Det skal HP understøtte og levere løsninger til. Det forventer folk af os, og vi vil ikke skuffe dem," slår hun fast.

Og forventningerne skal den nye og omdiskuterede erhvervelse, Autonomy, være med til at opfylde.

"Vi er stolte af Autonomy's produkt, medarbejderne og alt den innovation, vi har fået bragt ind i HP med købet," siger hun - dog uden at indfrie forventningerne om en uddybende opsamling. 

Hun fortsætter ufortrødent og fremhæver, at strategien fremadrettet bliver at koble HP's kompetencer inden for it infrastruktur, software og services meget tættere sammen og netop levere it, der give mening.

Derfor er HP den perfekte partner

Derfor er HP den perfekte partner i en global omskiftelig verden, mener Meg Whitman.

"Vi har hele pakken fra pc'er, servere, storage og software til netværk og services. Og ja, printere er også stadig relevante. De er broen mellem det fysiske og digitale, som til stadighed vil spille en central rolle," siger Meg Whitman.

"Vi er spændte på den nye teknologi og vi vil fortsætte med en solid innovativ udvikling indenfor vores forskellige kerneområder, der skal sikre, at vi forsat vil være førende på markedet."

Ledende på det hele

Afslutningsvis fremhæver hun cloud, mobility og big data som tre søjler, der vil tegne billedet af HP og verden i fremtiden.

Strategien ser meget enkelt ud på de store skærme, som har akkompagneret hende gennem hele præsentationen, og det 'enkelte og simple' giver genlyd i hendes overordnede budskab.

Først og fremmest skal HP være en ledende partner for virksomheder verden over, når det kommer til teknologi.

"HP skal assistere virksomheder og hjælpe dem på vej i forhold til teknologien. Vi skal samarbejde omkring løsninger, der giver mening for kunden, og det glæder vi os til. Tak for i dag," slutter hun.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
TIETOEVRY DENMARK A/S
Udvikler, sælger og implementerer software til ESDH, CRM og portaler. Fokus på detailhandel, bygge- og anlæg, energi og finans.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere


Det Digitale Produktpas

Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

21. august 2024 | Læs mere


Cyber Security Summit 2024

På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

27. august 2024 | Læs mere