Artikel top billede

Fem ting der kan få din side smidt ud af Facebook

Der er mange måde at komme i clinch med Facebooks-betingelser. Er du i farezonen?

Facebook har nu fjernet den blokering, der ved en fejl sendte en masse danske hjemmesider ud i kulden. Men der er stadig rig mulighed for at komme på kant med reglementet på Facebook.

Bloggen Hubspot har samlet en del gerninger, der ret sikkert vil få dit firma eller organisations Facebook-side bandlyst og blokeret.

For det første skal du passe på med at oprette falske profiler. Hvis Facebook bliver opmærksom på det eller bliver tippet, kan du ikke bare miste adgangen til profilen men også de sider og grupper, som er koblet sammen med den. Det er dog langt fra altid, at Facebook reagerer på falske profiler. Facebook har selv anslået, at der i år er op mod 80 millioner falske eller forkerte profiler

En anden måde at miste sin Facebook-side er ved at poste billeder med copyright. Hvis det sker flere gange, holder Facebook sig ikke tilbage for at smide din side på porten. Uanset hvor stor du er.

Designsiden Coolhunter oplevede, at 788.000 Facebook-fans forsvandt, fordi Facebook lukkede siden på grund af påståede copyright-overtrædelser.

Pas også på at lave salgsopfordringer direkte i dit coverbillede på din Facebook-side. Faktisk må du heller ikke opfordre til at "synes godt om" siden eller dele den i det store brede coverbillede. De såkaldte "calls-to-action" er bandlyst.

Konkurrencer på Facebook kan i sig selv være et minefelt at bevæge sig ind på. Som vi tidligere har skrevet, kan en forkert Facebook-konkurrence få Facebook til at se rødt. Den største synd er at opfordre brugerne til at like eller dele et opslag for at vinde en præmie. Det må man ikke. Man kan kun kræve, at deltagere synes godt om selv siden eller checker ind.

Sørg generelt for at holde konkurrencer i Facebook-apps eller en indlejret side - og ikke direkte i nyheds-flowet. 

En femte ting, der kan få dig i problemer, er Facebook-sider med mærkelige navne. Hvis du skriver dit sidenavn udelukkende i versaler eller indeholdende tegn og symboler, så kan det give dig problemer.

Bloggen Hubspot har i alt samlet 40 ugerninger, der med garanti vil få dig smidt ud af flere forskellige sociale netværk. Både Google+, Facebook, LinkedIn eller Twitter og Pinterest.

En anden måde at blive smidt ud af Facebooks dørvagte på kunne også være at lægge tvetydige billeder op. Denne kvinde har fået sit billede fjernet, fordi det ifølge Facebooks opfattelse strider mod reglerne. Mon ikke en robot eller censor har haft lidt for travlt?




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
KEYBALANCE A/S
Udvikling og salg af økonomisystemer samt CRM og MPS. Systemer til blandt andet maskinhandlere, vvs-branchen, vognmænd, låsesmede,handelsvirksomheder

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere


Det Digitale Produktpas

Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

21. august 2024 | Læs mere


Cyber Security Summit 2024

På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

27. august 2024 | Læs mere