Artikel top billede

Hej iPhone-ejer: Skynd dig at opdatere din Facebook-app

Facebook har langt om længe taget livet af sin sløve iPhone-app. Her er den nye hurtige Facebook-app.

Det burde være muligt hurtigt at tjekke Facebook, mens man venter på bussen eller står ved kaffemaskinen på arbejdet.

Men desværre har det alt for ofte være en langsommelig og pinefuld oplevelse, fordi Facebooks app til både iPhone og Android har være plaget af store problemer.

Det er dog slut nu, hvis vi skal tro Facebook, der torsdag aften har frigivet en helt ny version af sin app til iPhone og iPad.

Dobbelt så hurtig

Ifølge Facebooks oplysninger vil den nye app være mere end dobbelt så hurtig som den gamle. Og du vil både opleve den forøgede hastighed, når du åbner app'en, og når du scroller ned gennem dit nyheds-feed.

Mange brugere har også oplevet, at den gamle app har gjort knuder, når de har åbnet billeder i app'en.

Men også det skulle ifølge Facebook være slut nu.

Bygget fra bunden

På overfladen kan det umiddelbart være svært at skelne den nye version fra den gamle. Men skinnet bedrager. Der er ikke blot tale om en tilpasset version, men en helt ny app, der er bygget fra grunden. 

Ifølge New York Times har Facebook dog genbrugt en del af koden fra virksomhedens separate foto-app og besked-app - Facebook Messages og Facebook Camera.

Det vil i praksis betyde, at det både skulle blive betydeligt hurtigere at tage billeder og at sende og modtage beskeder.

IPad-brugere vil desuden opleve, at app'en langt om længe understøtter Facebooks nye Timeline-profiler.

Håb for Android-brugerne

Indtil videre er det kun Apple-brugere, der har glæde af den nye app. Men der er dog også kommet en mindre opdatering til Facebooks Android-app.

Android-brugere skal dog næppe fortvivle.

Erhvervsbloggen Business Insider kan rapportere, at man internt hos Facebook er opmærksom på, at der er store problemer med Android-app'en.

Derfor tvinger Facebook - ifølge Business Insider - i øjeblikket en lang række medarbejdere til at skifte deres iPhones ud med Android-telefoner, så de ansatte på daglig basis kan opleve Android-app'ens utilstrækkelighed.

Den nye app iPhone-app er allerede nu tilgængelig i Apples App Store, og har du allerede den gamle app installeret, kan du nøjes med at opdatere den.

Læs også:
 

Her er fem af verdens bedste Facebook-kampagner 

Undgå pinlige Facebook-afsløringer: Ryd op i Timeline




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Ciklum ApS
Offshore software- og systemudvikling.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere


Det Digitale Produktpas

Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

21. august 2024 | Læs mere


Cyber Security Summit 2024

På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

27. august 2024 | Læs mere