Artikel top billede

Telias offering manager, Rikke Heinstrup Vikkelsø, ser store muligheder i videokonferencer til erhvervslivet.

Telia på vej ind på nyt forretningsområde

It-virksomhederne Atea og Netdesign kan vente sig konkurrence fra den svenskejede telegigant, der træder ind på nyt område.

Læs også: Telia-direktør massefyrer - intet er helligt for os

Mens Telias mobilforretning længe har været under pres, er teleselskabet så småt begyndt at finde nye veje til at sikre sin fremtidige indtjening.

Telia har netop lanceret en ny videokonferenceløsning til erhvervslivet, og hermed tager Telia kampen op mod det TDC-ejede Netdesign og Kunøe-selskabet Atea, der hidtil har domineret på dette felt.

Målsætningen er klar: Telia forventer at sidde på 25 procent af det danske marked om halvandet år.

"Vi er de eneste på markedet, der kan levere et bundlet produkt, det vil sige alt fra access, service-cloud, support og videoudstyr i én pakke," bedyrer Telias offering manager, Rikke Heinstrup Vikkelsø.

Hun tilføjer, at hun ser det som en fordel, at det er det Telia-ejede selskab Cygate, der står for vedligeholdelse og drift af cloud-delen, hvilket alt andet lige forhøjer sikkerheden.

Et marked i vækst

Samtidig spår Telia markedet for videokonferencer til at være i blomstring.

"Der er en lang række trends i markedet, der øger virksomhedernes interesse for videokonferencer. Blandt andet betyder det øgede fokus på effektiviseringer og omkostningsstyring, at man ser på, hvordan man kan spare på rejseomkostningerne," fortæller Rikke Heinstrup Vikkelsø.

Hun tilføjer, at det øgede fokus på CSR (Corporate Social Responsibility) og dermed fokus på miljøhensyn som CO2-udslippet er en anden årsag til virksomhedernes ønske om at begrænse rejseaktiviteterne.

I første omgang forventer Telia, at videokonference-løsningen især er interessant for nordiske virksomheder samt virksomheder med mange lokationer.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Konica Minolta Business Solutions Denmark A/S
Salg af kopimaskiner, digitale produktionssystemer og it-services.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere


Det Digitale Produktpas

Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

21. august 2024 | Læs mere


Cyber Security Summit 2024

På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

27. august 2024 | Læs mere