Artikel top billede

Det handler om at tale med kunderne

Redaktøren mener: Forhandlere, der satser på også at tilbyde cloud-løsninger eller hostede løsninger, har succes, viser en række nye regnskaber.

Spørgsmålet er dog, om det udelukkende handler om cloud, eller om det handler om, at disse forhandlere har fornemmet, hvor deres kunder er på vej hen og har tilbudt dem løsninger, der passer til tiden og kunderne.

It handler stadig i mange tilfælde om, at kunderne gerne vil effektivisere eller forbedre deres forretning ved hjælp af it. Samtidig er it blevet en integreret del af forretningen, hvor it ikke bare er it længere. It kan både være et redskab med en strategisk betydning som en skrivemaskine og en kerneløsning, der er kritisk for forretningen.

Ude hos kunderne er der desuden gang i et generationsskifte, hvor direktørens brug af it er lige så selvfølgelig, som at direktøren vil være med, når der tages seriøse it-beslutninger. Derfor er it rykket ind i direktionen.
Det betyder, at forhandlerne på en anden måde end tidligere skal kunne tale forretning med kunderne. Nu er man ikke længere en formidler af teknologi, men en sparringspartner, når kunderne vil forbedre deres forretning og tale om it på flere niveauer.

Hemmeligheden bag de gode regnskaber fra forhandlere som Datacompagniet og Softcom Solutions handler måske derfor ikke så meget om cloud og hosting, som om at disse forhandlere rent faktisk sværger til den klassiske dyd at tale med deres kunder og tilbyde dem de løsninger, de efterspørger.

Selv en cloud-løsning skal give mening. Og selv om en del af løsningen er cloud, er det langt fra altid, at hele løsningen skal være cloud. Det skal give mening for kunden og for forhandlerne - og det handler om dialog.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
TIETOEVRY DENMARK A/S
Udvikler, sælger og implementerer software til ESDH, CRM og portaler. Fokus på detailhandel, bygge- og anlæg, energi og finans.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere


Det Digitale Produktpas

Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

21. august 2024 | Læs mere


Cyber Security Summit 2024

På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

27. august 2024 | Læs mere