Artikel top billede

Iværksætter vil guide forhandlere i licensjunglen

Forhandlere har brug for hjælp til at finde rundt i software-licensmarkedet. Sådan lyder det fra licensspecialisten Diana Sundt, der netop har startet Licenskonsulent.dk.

Licensløsninger spiller en stadig stigende rolle for forhandleres forretningsmuligheder, men licenserne er ikke altid lige gennemskuelige. Det vil licensspecialisten Diana Sundt, der har en fortid hos Microsoft og Actebis, nu gøre noget ved. Hun har derfor startet virksomheden Licenskonsulent.dk

»Det er de samme forhandlere, der sidder til de samme licenskurser gang på gang, men de rykker sig ikke. Forhandlere har brug for en større viden om, hvordan deres licensforretning kan bidrage til et øget salg, og hvordan licensviden kan hjælpe med at flytte dem som forhandlere,« siger Diana Sundt.

Hun har ti års erfaring med software- og licensrådgivning, og hun er overbevist om, at der er plads til hende på markedet. Netop hendes erfaring fra Microsoft vil hun bruge til at bygge bro til forhandlerne.

»Selv om SMB-markedet er det hurtigst voksende hos Microsoft, vokser det slet ikke så hurtigt, som det burde. Der er ikke nok fokus på licensforretningen, og der er ikke meget hjælp at hente for forhandlerne hos Microsoft. Det ved jeg, for jeg har selv arbejdet der. Men jeg kender licensforretning indefra og kan derfor hjælpe forhandlerne til at få en større viden om licenser,« siger hun og fortæller, at også hos Microsoft byder man hendes nye virksomhed velkommen.

I første omgang fokuserer hun på undervisning og rådgivning i netop Microsoft-licenser for forhandlere med blikket rettet mod SMB-markedet. Men vigtigst af alt tilbyder hun en vikarløsning.

»Der er så få licensspecialister i Danmark, at det kan få stor betydning for en forhandler, hvis licensspecialisten pludselig stopper. For personen hiver måske kunderne med over til en anden virksomhed. I den situation kan jeg hjælpe virksomhederne ved at gå ind og fungere som en vikarløsning.«

Fra sin base i Solrød satser Diana Sundt i første omgang på at få fat i forhandlere på Sjælland, Fyn og øerne.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Advania Danmark A/S
Hardware, licenser, konsulentydelser

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere


Det Digitale Produktpas

Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

21. august 2024 | Læs mere


Cyber Security Summit 2024

På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

27. august 2024 | Læs mere