Ekspansion medfører underskud

CMS-selskabet Sitecore A/S kommer ud af 2004/05 med et forventet underskud på 1,5 million kroner efter at have foretaget en del investeringer i ind- og udland.

Sitecores resultat for regnskabsåret 2004/05 afspejler som forventet virksomhedens kraftige internationale ekspansion og organisatoriske omstrukturering. Således er resultatet et kalkuleret underskud på 1,5 million kroner.

Sitecore fik forrige regnskabsår et overskud på 5,5 millioner kroner. En stor del af dette beløb blev i sidste regnskabsår investeret i aktiviteter, der understøtter selskabets internationale ekspansion.
Sidste år 30. juni talte virksomheden 11 medarbejdere og en enkelt tysk repræsentation. Per 1. november i år består virksomhedens samlede stab af 44 medarbejdere fordelt på 5fem selskaber rundt om i verden.

»Sitecore er meget fokuseret på at være en betydelig international aktør. Det koster penge at indfri sine ambitioner, hvilket er lykkedes os til fulde. I løbet af det seneste år har vi arbejdet på at geare organisationen til vækst, og vi har derigennem nået en størrelse og et internationalt niveau, der allerede nu giver os adgang til større kunder og dermed større omsætning. Vores ekspansion fortsætter efter planen i 2006,« siger administrerende direktør Michael Seifert fra Sitecore A/S, der siden 2001 har produceret content management software (CMS).

Ekspansionen har betydet, at selskabets hidtidige selskabs- og organisationsstruktur er blevet ændret. Der er nu selvstændige Sitecore-selskaber med separate regnskaber i Tyskland, USA, Ukraine og Storbritannien. Det danske selskab har fået to nye afdelinger, Sitecore Danmark A/S og Sitecore International A/S, der på samme måde fungerer uafhængigt af moderkontoret Sitecore Corporation A/S.

»Den nye struktur er optimal for en fortsat international ekspansion. Men den betyder også, at de lokale selskaber nu kun tilbagefører en del af omsætningen til moderkontoret 'Sitecore Corporation A/S' her i Danmark. Den omallokering af ressourcer afspejles naturligvis også i årsregnskabet, som vi generelt anser som meget tilfredsstillende,« siger Michael Seifert.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Despec Denmark A/S
Distributør af forbrugsstoffer, printere, it-tilbehør, mobility-tilbehør, ergonomiske produkter, kontor-maskiner og -tilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere


Det Digitale Produktpas

Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

21. august 2024 | Læs mere


Cyber Security Summit 2024

På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

27. august 2024 | Læs mere