Artikel top billede

Navipartner Randers sikkert gennem fusion

Efter overtagelsen af Navipartner Århus kommer den østjyske Navisionforhandler ud af 2009 med pænt millionoverskud.

Navision-forhandleren Navipartner Randers fik i 2009 et overskud på 2,6 millioner kroner før skat. Det pæne resultat kan dog knap matche det foregående år, hvor overskuddet lød på 3,4 millioner.

Direktør Kurt Vilstrup erklærer sig dog fuldt tilfreds med resultatet efter et år, der udover den økonomiske krise og generelle afmatning på ERP-markedet også har budt på overtagelsen af aktiviteterne i det tidligere Navipartner Århus. Randers-forhandleren har oven i købet formået at udvide medarbejderstaben med fem ansatte, så man i dag kører med en bemanding på i alt 32 ansatte.

Omsætningen er ikke oplyst, men Kurt Vilstrup siger, at niveauet ligger på omkring 25 millioner kroner, og at han forventer fortsat vækst i de kommende år. Han fortæller, at det er lykkedes at skabe vækst indenfor en række nicher som eksempelvis miljø og forsyningssektoren og blandt kunder med serviceorienterede virksomheder.

»Vi kan godt mærke, at det går mindre godt i traditionelle produktionsvirksomheder, men vores resultat viser, at det godt kan lade sig gøre at finde forretningsområder, hvor der er stigende aktivitet, som kan danne grundlag for en fornuftig forretning,« siger Kurt Vilstrup, som også peger på områder som ejendomsadministration og revisionsbranchen, som områder, der kaster ordrer af sig.

Randers-forhandleren er en del af det landsdækkende forhandlersamarbejde Navipartner, som pt. tæller i alt fire forhandlere.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Ciklum ApS
Offshore software- og systemudvikling.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Send dine legacysystemer på pension og invitér standardløsninger indenfor

Legacysystemer er rygraden i mange organisationers it-infrastruktur, men før eller siden er det tid til at sige farvel og skifte til en eller flere standardløsninger. Vi udforsker scenarier og muligheder, der gør det muligt at rykke videre. Hvad er businesscasen? Hvilke krav stiller skiftet til din forretning og jeres processer? Hvordan

08. oktober 2024 | Læs mere


Dynamics 365 & Business Central - AI og branchemoduler

Udforsk, hvordan du kommer godt i gang med Business Central, får hjælp til at tilpasse platformen til dine behov og får mest ud af din ERP-løsning med begrænsede ressourcer.

23. oktober 2024 | Læs mere


Årets CISO 2024

Vær med når Computerworld, Dansk Erhverv og Rådet for Digital Sikkerhed tager temperaturen på trusselslandskabet lige nu, og giver dig overblikket over de nyeste trusler, de mest aktuelle tendenser og de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

24. oktober 2024 | Læs mere