HP laver salgsteam med stor amerikansk forhandler

Til stor frustration for mindre amerikanske SMB-forhandlere vil HP nu give den gigantiske amerikanske forhandler CDW tilskud til at ansætte 110 medarbejdere, der skal jagte SMB-virksomheder. Det er aldrig set før, at HP har støttet en forhandler så massivt og direkte. Den ny alliance fremgår af et memo, som er kommet amerikanske CRN i hænde.

Flere end 500.000 nye kunder skal bearbejdes af det nye SMB-team, som den amerikanske forhandlergigant nu etablerer med støtte fra producenten. Det skriver amerikanske CRN, som har fået fat på et internt memo fra CDW, der beskriver det nye tiltag.

Ved at give løntilskud til 110 nye ansatte sikrer HP, at CDW, der er USA's svar på Topnordic/Ementor, går direkte efter at vinde SMB-kunderne til HP. Det nye CDW-team bliver fodret med leads fra HP, og det ses som afløseren for HP's gamle inhouse salgsteam mod SMB. Et team, der blev nedlagt for et par år siden.

Den nye alliance mellem CDW og HP skaber ifølge amerikanske CRN frustration blandt HPS amerikanske SMB-partnere.

»Det ødelægger alliancen mellem HP og SMB-forhandlerne,« siger en anonym forhandler til amerikanske CRN.

Ifølge memoet, der kommer fra CDW's Executive Vice President Jim Shanks, bliver alliancen mellem CDW og HP sat i værk i næste måned, og blive fuldt implementeret i januar 2009.

»Vi tager vores partnerskab med HP og bringer det op på et nyt niveau med et nyt HP-CDW-allaince-team. CDW planlægger at ansætte 110 sælgere, som specialisere sig i at sælge HP servere, storage, notebooks, desktops og printere,« står der blandt andet i memoet.

I memoet bliver det understreget, at det nye salgsteam kun må sælge HP.

»Hvis en kunde ønsker et konkurrerende produkt, vil alliancefolkene henvise kunden til ikke alliance dedikerede salgsfolk, så de kan overtage og sælge,« står der i memoet.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Konica Minolta Business Solutions Denmark A/S
Salg af kopimaskiner, digitale produktionssystemer og it-services.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Dinner Roundtable: Sikre og skalerbare løsninger til den moderne komplekse infrastruktu

Traditionelle IT-sikkerhedsløsninger, såsom VPN'er, er ikke længere tilstrækkelige for de avancerede sikkerhedsbehov og kompleksiteten i moderne virksomheder. Det norske nationale cybersikkerhedscenter anbefaler derfor nu at erstatte SSLVPN/WebVPN-løsninger på grund af sårbarheder.

18. september 2024 | Læs mere


Nye forretningsmæssige gevinster med Microsoft Dynamics 365

Eksperter fra CGI stiller skarpt på hvordan, du lærer også hvorfor det er vigtigt at have fokus på både processer, teknologi og mennesker - og hvordan du kommer i gang med løbende optimering af forretningsudvikling.

25. september 2024 | Læs mere


NIS2: Indhold, krav og konsekvenser- sidste chance for at blive klar

Vi sætter på denne dag fokus på hvad NIS2-direktivet kommer til at betyde for din organisation. Du et overblik over direktivet og de skærpede krav, så du undgår bøder og sanktionering.

26. september 2024 | Læs mere