Danske aviser printes på hoteller i udlandet

Et hollandsk firma har opstillet 110 automater på hoteller og i lufthavne, hvorfra man kan downloade og udskrive 115 forskellige aviser på avispapir. Tre danske aviser er med.

Et hollandsk firmaet har fundet en særegen måde at udnytte internettet på.

Firmaet, PEPC Worldwide, indsamler hver dag 115 aviser som PDF-dokumenter og stiller dem til rådighed i sine 110 automater, der er placeret på hoteller og i lufthavne i 24 lande.

Kunden trykker sig frem til den ønskede avis, som herefter - mod betaling af nogle få dollars - udskrives på avispapir i automaten.

Tre danske aviser er med i netværket, nemlig Berlingske Tidende, Politiken og Ekstra Bladet.

I praksis betyder det, at en dansker i Hong Kong kan udskrive en dansk avis måske flere timer, før den ender i abonnenternes postkasser i Danmark.

Aviserne transmitteres via satellit, hvilket selvsagt er mere effektivt end at fragte de trykte aviser med skib eller fly.

PEPC blev stiftet i 1999 af fem hollandske forretningsfolk, der eksperimenterede sig frem til det rette koncept med aviserne. Selskabet producerer selv automaterne og beskæftiger omkring 35 ansatte.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
KEYBALANCE A/S
Udvikling og salg af økonomisystemer samt CRM og MPS. Systemer til blandt andet maskinhandlere, vvs-branchen, vognmænd, låsesmede,handelsvirksomheder

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Industry 4.0 – sådan udnytter du AI og digitalisering til optimering af din produktion.

På denne konference fokuserer på en digitaliseret optimering af processer i produktions- og procesorienterede virksomheder. Herved bliver du f.eks. i stand til at kombinere maskiner med sales forecasting og derved planlægge anvendelsen af produktionsapparat og medarbejderallokering effektivt – samt begrænse materialespild og nedetid ved at optimere produktionsplanlægning og omstilling af produktionsmateriel.

04. september 2024 | Læs mere


Roundtable for sikkerhedsansvarlige: Hvordan opnår man en robust sikkerhedsposition?

For mange virksomheder har Zero Trust og dets principper transformeret traditionelle tilgange til netværkssikkerhed, hvilket har gjort det muligt for organisationer at opnå hidtil usete niveauer af detaljeret kontrol over deres brugere, enheder og netværk - men hvordan implementerer man bedst Zero Trust-arkitekturer i et enterprise set up? Og hvordan muliggør Zero Trust-arkitekturen, at organisationer opnår produktivitetsfordele med AI-værktøjer samtidig med, at de forbliver sikre i lyset af fremvoksende trusler?

18. september 2024 | Læs mere


CIO Trends 2024

På denne dag vil nogle af de nominerede til prisen som Årets CIO som keynotes, hvor de deler deres erfaringer og gode råd. Vi dykker desuden ned i de dynamiske ændringer, der præger it-leder rollen, hvor ledelse og strategi spiller en stadig større rolle i de komplekse it-organisationer.

24. september 2024 | Læs mere