Kort Nyt: Storordre på storformatprintere, TimeXtender åbner kontor i München

Millionordre på 140 HP storformatprintere til XL-BYG skal leveres af Scan Office - CJC Gruppen, TimeXtender udvider til Tyskland, og har allerede den første partner på plads.

Scan Office - CJC Gruppen:Hos Scan Office - CJC Gruppen, der kalder sig Danmarks største kontorforsyning, er der glæde over en ordre på 140 plottere til XL-BYG

»Det er HP's største plotterordre til dato målt på antal styk, og er et resultat af en meget målrettet indsats hos os. Vi har arbejdet ihærdigt på at få præsenteret vores produktpalette inden for plottere til større virksomheder rundt i landet og høster nu frugterne af vores arbejde,« udtaler IT-konsulent Henrik Hedegaard fra Scan Office - CJC Gruppen.


TimeXtender:Softwarehuset TimeXtender, som sælger Business Intelligenceværktøjer, åbner nu kontor i München for at bygge en salgskanal op på det tyske marked.

»Vi har allerede den første partner på plads i Tyskland, og målet er, at vi inden udgangen af dette år har aftaler med mindst fem aktive partnere,« siger administrerende direktør Heine Krog Iversen, TimeXtender.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
KEYBALANCE A/S
Udvikling og salg af økonomisystemer samt CRM og MPS. Systemer til blandt andet maskinhandlere, vvs-branchen, vognmænd, låsesmede,handelsvirksomheder

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Dinner Roundtable: Sikre og skalerbare løsninger til den moderne komplekse infrastruktu

Traditionelle IT-sikkerhedsløsninger, såsom VPN'er, er ikke længere tilstrækkelige for de avancerede sikkerhedsbehov og kompleksiteten i moderne virksomheder. Det norske nationale cybersikkerhedscenter anbefaler derfor nu at erstatte SSLVPN/WebVPN-løsninger på grund af sårbarheder.

18. september 2024 | Læs mere


Nye forretningsmæssige gevinster med Microsoft Dynamics 365

Eksperter fra CGI stiller skarpt på hvordan, du lærer også hvorfor det er vigtigt at have fokus på både processer, teknologi og mennesker - og hvordan du kommer i gang med løbende optimering af forretningsudvikling.

25. september 2024 | Læs mere


NIS2: Indhold, krav og konsekvenser- sidste chance for at blive klar

Vi sætter på denne dag fokus på hvad NIS2-direktivet kommer til at betyde for din organisation. Du et overblik over direktivet og de skærpede krav, så du undgår bøder og sanktionering.

26. september 2024 | Læs mere