Et helt menneske

CRN har taget pulsen på karrierer i branchen lige nu. Med en serie af karriere portrætter, der spænder fra personer, der står i starten af karrieren, og de der så småt har pensionen i horisonten.

Navn:Kim Dahl Hvilsted -
Alder: 36
Stilling: Business Unit Manager - Columbus IT Partner
By:Aalborg
Baggrund: Uddannet som akademiingeniør, I 1994 - 2000 ansat som salgskonsulent i EDB Gruppen Systems A/S - herunder JPA A/S. I 2000 - 2001 ansat i Aston R5 Team A/S som Account manager i SAP Business Line. I 2002 ansat som Senior Sales Executive i Hands Danmark A/S som senere blev købt af Columbus IT Partner A/S. Fra februar 2006 Business Unit manager - Navision Vest - i Columbus IT Partner A/S.


Hvordan endte du i IT branchen?

Jeg gennemførte ingeniørstudiet med flotte karakterer, men måtte hurtigt indse at jeg stod med en uddannelse indenfor bygge- og anlægsbranchen, der ikke var den store efterspørgsel på. Grundet min store interesse for IT, søgte jeg derfor en stilling som salgskonsulent hos EDBGruppen. IT-branchen er en spændende branche hvor tingene konstant udvikler sig, og da jeg som person er meget udadvendt, var denne stilling straks noget, der fængede mig.


Hvad betyder dit job for dig?

Det betyder meget, at jeg har et indholdsrigt arbejdsliv, der giver mig masser af impulser både på det personlige og faglige plan. Som menneske betyder det, at jeg hele tiden udvikler mig, og dermed har noget at give til mine omgivelser. Jeg tror det gør dig til en alsidig person. Nu har jeg arbejdet i salgsledet i de sidste 12 år, og det stiller nogle krav til udadvendthed, og at man hele tiden holder sig på forkant med udviklingen og nye trends i markedet. Det er noget man kan bruge i mange andre sammenhænge.


Hvad er den største udfordring for dig i dagligdagen?

Jeg er en person, der af og til gerne vil have tingene til at ske lidt hurtigere, end de fysisk kan. Derudover skal der være styr på tingene, og en ordentlig forventningsafstemning med kunder og medarbejdere. I en branche der udvikler sig med denne hast er det vigtigt, at man er i stand til at fokusere og prioritere sin arbejdsindsats, så man er mest muligt effektiv, og bruger sin tid rigtigt.
Det er vigtigt for mig at være et "helt menneske" og at have en god familie som trives godt - uden dette fungerer man ikke optimalt på sin arbejdsplads.


Hvor er du om 10 år?

Jeg bliver helt sikkert i IT-branchen. Jeg kan godt forestille mig en lederstilling, men det skal ikke gå hurtigere end jeg selv kan følge med. Det vigtigste for mig er at være i en virksomhed, der har de rette værdier og karriere muligheder. Columbus har nogle værdier som er 100 procent i tråd med mine egne og en masse spændende karrieremuligheder såvel i Danmark som internationalt.
Så længe disse værdier og muligheder er på plads, er jeg nok en af de mest loyale medarbejdere.


Hvad er det vigtigste dit job giver dig?

Mit job giver mig alsidighed, omstillingsevne og evnen til at fokusere på at nå de mål man sætter sig. Det handler om at kunne begå sig i alle sammenhænge - og på alle niveauer- både privat og i arbejdslivet. Uanset om man er ude at spille golf eller sidder i et selskab blandt nye mennesker har man noget at give af. Mit job kræver, at jeg er fleksibel og åben, og de egenskaber kan jeg også bruge i mit privatliv. Hvad angår ens personlige ambitioner er det naturligvis også en tilfredsstillelse at man år for år beviser at man når de krav og mål der forventes i en så hektisk branche som IT-branchen.

Hvorfor vil du gerne fortsætte i branchen?

Det er en spændende branche under konstant forandring, og der bliver stillet nye krav hele tiden. Både til at implementere nye ting, men også at være på forkant med udviklingen ellers bliver du overhalet. It-branchen er det rigtige, hvis man kan lide forandring, jeg kan ikke forestille mig jeg skifter.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Targit A/S
Udvikling og salg af software til business intelligence.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere


Det Digitale Produktpas

Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

21. august 2024 | Læs mere


Cyber Security Summit 2024

På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

27. august 2024 | Læs mere