Jørgen Winther købt ud af Four Leaf

Samtidig med at franske Logix og herunder Four Leaf bliver solgt til amerikanske Arrow har Four Leafs stifter og nordisk direktør Jørgen Winther solgt sin tilbageværende ejerandel på 20 procent.

DNS/Arrows køb af Four Leafs moderselskab, Logix, falder sammen med at den nordiske chef, Jørgen Winther har solgt sine resterende aktier i selskabet, og derfor ikke længere er medejer af Four Leaf.

»Det er helt efter planen, at jeg har solgt de sidste 20 procent af aktierne i Four Leaf, da vi kom ud af 2007,« siger Jørgen Winther til CRN.dk

Ifølge Jørgen Winther vil salget af ejerandelen ikke få indflydelse på hans lyst til at fortsætte med at arbejde for distributøren. Det er et arbejde han stadig har mod på, understreger han. Også selv om han intet aner om, hvordan en kommende organisation kommer til at se ud.

»Men det er også meget hypotetisk at snakke om lige nu. Det eneste Arrow har meldt ud i forbindelse med køber et, at Logix' chef Laurent Sadoun bliver Europachef. Men indtil videre er alt andet business as usual. Vi må ikke begynde at lave noget som helst før EU har godkendt købet,« konstaterer Jørgen Winther.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Ed A/S
Salg af hard- og software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Dinner Roundtable: Sikre og skalerbare løsninger til den moderne komplekse infrastruktu

Traditionelle IT-sikkerhedsløsninger, såsom VPN'er, er ikke længere tilstrækkelige for de avancerede sikkerhedsbehov og kompleksiteten i moderne virksomheder. Det norske nationale cybersikkerhedscenter anbefaler derfor nu at erstatte SSLVPN/WebVPN-løsninger på grund af sårbarheder.

18. september 2024 | Læs mere


Nye forretningsmæssige gevinster med Microsoft Dynamics 365

Eksperter fra CGI stiller skarpt på hvordan, du lærer også hvorfor det er vigtigt at have fokus på både processer, teknologi og mennesker - og hvordan du kommer i gang med løbende optimering af forretningsudvikling.

25. september 2024 | Læs mere


NIS2: Indhold, krav og konsekvenser- sidste chance for at blive klar

Vi sætter på denne dag fokus på hvad NIS2-direktivet kommer til at betyde for din organisation. Du et overblik over direktivet og de skærpede krav, så du undgår bøder og sanktionering.

26. september 2024 | Læs mere