Radio 100 FM vælger lille jysk firma

Den lille jyske it-leverandør Eze IT, er blevet valgt til at konsolidere og servicere en løsning for Radio 100 FM.

Eze IT, der hører til i Varde har fået sin største, omend lidt utraditionelle kunde, nemlig Radio 100 FM.

Tre barndomskammerater, der er i dag er i slutningen af tyverne stablede i 2003 firmaet Eze IT på benene. Firmaet lagde dengang ud som et IS-selskab og er idag ændret til et aktiesselskab.

»Det startede i småtingsafdelingen og på hobbybasis, hvor vi lavede løsninger fra den lille håndværksmester til den lidt større virksomhed, og har siden arbejdet os op,« udtaler Jacob Schmidt, der er direktør i firmaet.

Han fortæller, at aftalen med Radio 100 FM ikke er baseret på tilfældigheder eller rent held.

»Vi bruger vores netværk på det groveste. Tidligere havde vi løst en opgave for Radio Charlie i Jylland, hvor Ryan Graakjær, der nu er teknisk chef på Radio 100 FM, var ansat. Han fortsatte med at bruge os og købte bærbare og servere i ny og næ. Men det endte med, at Radio 100 FM ville lave en hel konsolideringsplan med os,« beretter han.

Ryan Graakjær lægger heller ikke skjul på, at det er netværket, der har spillet en afgørende rolle for valget af hans klient. Men samtidig har han en præference for jyske firmaer.

»Vores tidligere samarbejde med Eze IT gik fint, så var det nærliggende at vælge dem. Vi har brugt dem til installering af virtualisering og VM-Ware, der gør at vi kan køre flere operative systemer på én computer. Nu har jeg mulighed for at køre flere servere end der er plads til. Derudover har vi fået en opgradering af det halve netværk, fortæller han og fortsætter:

»Og så ville jeg hellere vælge en jyde, som jeg ved hvad står for. I København er det straks sværere at finde den rigtige kompetence, fordi det tit er pakket ind i en masse salgssnak.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Fiftytwo A/S
Konsulentydelser og branchespecifikke softwareløsninger til retail, e-Commerce, leasing og mediebranchen.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere


Det Digitale Produktpas

Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

21. august 2024 | Læs mere


Cyber Security Summit 2024

På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

27. august 2024 | Læs mere