Acer skaber irritation i kanalen

Lang ventetid på Acers support gør kontakten til et mareridt, mener vred forhandler.

Forhandler Henrik Kongsbjerg, Cubus Data, er rasende over Acers slutbrugersupport som også er forhandlernes mulighed for at nå til Acer.

»Der er konsekvent 40-60 minutters lang ventetid på supportlinjen. Det gør det virkelig tungt at kommunikere med Acer. Skal man eksempelvis vende tilbage flere gange omkring en reparation bliver det helt mareridtsagtigt. Tilmed udsættes man for en forfærdelig ventemusik. Summa sumarum bliver man møgsur,« siger Henrik Kongsbjerg.

Han mener at ventetider fra fire til syv minutter er normale, og at 10 minutter er en slags smertegrænse. Ifølge en anden forhandler, der ikke ønsker at stå frem med navn, bliver Acer-problematikken ofte diskuteret blandt forhandlerne.

»Acer er de billigste og derfor er deres bærbare også efterspurgte, men de har også den dårligste support. En reparation af en notebook tager oftest over fem uger, og det er for lang tid,« lyder det fra forhandleren.

Direktøren for Acer Danmark, Allan Sonne-Schmidt, erkender, at der i øjeblikket er problemer med brugersupporten.

»I forbindelse med de nye Vista-programmer er antallet af henvendelser til brugersupport vokset meget voldsomt. Vi måler løbende på effekten, og er bestemt ikke stolte over de nuværende ventetider. Det er dog allerede sket en bedring, og vi er på vej mod et tilfredsstillende niveau blandt andet ved at omlægge strukturen for, hvordan der svares på opkaldene, så mere simple spørgsmål besvares hurtigere,« siger Allan Sonne-Schmidt.

Han oplyser, at Acers support drives central supportcenter i Tyskland med 140 ansatte, hvoraf otte betjener det danske sprogområde.

Fra Cubus Data påpeger Henrik Kongsbjerg, at supportlinier til producenter som Brother og Zepto har væsentlig kortere ventetider, og at der differentieres mellem opkald fra forhandlere og private brugere, samt en mulighed for at indtale en besked om det konkrete problem og blive ringet tilbage.

En anden forhandler, som CRN har talt med, bemærker tørt, at hvis det er Vista, der alene bærer ansvaret, så må det betyde, at Acer har solgt Vista i de seneste to år, for supportproblemet er ikke noget nyt, når det kommer til notebook-producenten.




IT-JOB

Politiets Efterretningstjeneste

Bliv AD-specialist hos PET

Mobilplan ApS

Content Creator

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen

Business Analyst med drive og gåpåmod
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
KEYBALANCE A/S
Udvikling og salg af økonomisystemer samt CRM og MPS. Systemer til blandt andet maskinhandlere, vvs-branchen, vognmænd, låsesmede,handelsvirksomheder

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere


Det Digitale Produktpas

Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

21. august 2024 | Læs mere


Cyber Security Summit 2024

På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

27. august 2024 | Læs mere