3G telefoner klar til Japan

Den største japanske teleoperatør - NTT DoCoMo meddelte i går, at de regner med at have den første G3 tjeneste klar til kommerciel brug den første oktober.

Den største japanske teleoperatør - NTT DoCoMo meddelte i går, at de regner med at have den første G3 tjeneste klar til kommerciel brug den første oktober. Samtidig med nettet bliver der også lanceret en telefon til de nye tjenester, der fungerer som en videotelefon og kan overføre data op til 40 gange hurtigere end nuværende telefoner.


I starten vil de nye services blive begrænset geografisk til Tokio og det nærtliggende Yokohama område.


Det var oprindelig planen, at lancere G3 i slutningen af maj, men japanerne blev tvunget til at udsætte søsætningen på grund af problemer med softwaren. Talsmænd for DoCoMo meddeler nu, at 90 procent af problemerne er løst. "Vi mener, vi har opnået stabile telefoner og netværk", fortalte DoCoMo's chef Keiji Tachikawa, til pressen.


DoCoMo, der har haft stor succes med deres i-mode i Japan, har planer om at tilbyde G3 i Europa til næste år og senere i USA gennem internationale partnerskaber.


DoCoMo regner med, at G3 service mest vil tiltrække brugere fra erhvervslivet. De håber på mindst 150.000 brugere i det regnskabsår, der slutter marts 2002. Det tredje år med G3 telefoni i Japan regner DoCoMo med 6 millioner brugere, men indtægter og udgifter vil først balancere det fjerde år med G3 telefoni i Japan, forudser DoCoMo.


(Kilde: www.dallasnews.com)




    Brancheguiden
    Brancheguide logo
    Opdateres dagligt:
    Den største og
    mest komplette
    oversigt
    over danske
    it-virksomheder
    Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
    KEYBALANCE A/S
    Udvikling og salg af økonomisystemer samt CRM og MPS. Systemer til blandt andet maskinhandlere, vvs-branchen, vognmænd, låsesmede,handelsvirksomheder

    Nøgletal og mere info om virksomheden
    Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

    Kommende events
    Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

    Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

    20. august 2024 | Læs mere


    Det Digitale Produktpas

    Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

    21. august 2024 | Læs mere


    Cyber Security Summit 2024

    På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

    27. august 2024 | Læs mere