Seagate sælger harddiske med film

Seagate er nu klar til at sælge harddiske med forudinstallerede film. En kode låser filmene op.

Selv med en forholdsvis hurtig bredbåndsforbindelse tager det alligevel en del tid at downloade film i HD-kvalitet. Seagate og Paramount har fundet en praktisk løsning på dette problem. På den nye eksterne 2,5-tommers USB-harddisk FreeAgent Go fra Seagate er der allerede fra starten installeret 20 forskellige film fra Paramount.

En del af pladsen på 500 GB harddisken er altså fyldt med film på forhånd og brugeren kan så vælge at slette dem for at frigøre pladsen eller købe en licensnøgle til filmene online. En af filmene, den nye udgave af Star Trek, kan ses gratis når brugeren har registreret sig på nettet. De andre film koster mellem 10 og 15 dollar.

Det er kun en smule billigere end dvd-prisen, men så slipper man jo for at skulle ned i butikken eller downloade filmen over nettet.

Det er ikke kun USB-harddiske, der ”preloades” med indhold. Hos de store producenter af USB-hukommelsesnøgler er der også store forventninger til preloading, hvor man f.eks. kan lægge musik, video eller e-bøger ned på de små hukommelsesenheder.

Hvis indholdsleverandørerne betaler en skilling for at få deres digitale produkter ud til forbrugerne kan det betyde at hukommelses-enhederne bliver billigere – og brugerne kan jo altid trykke på ”Delete” knappen hvis man ikke er interesseret i det preloadede indhold.

Den taiwanesiske producent Transcend, som ComON besøgte i Taipei i marts, har blandt andet haft succes med at preloade digitale kopier af Biblen på USB-hukommelsesenheder.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Despec Denmark A/S
Distributør af forbrugsstoffer, printere, it-tilbehør, mobility-tilbehør, ergonomiske produkter, kontor-maskiner og -tilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere


Det Digitale Produktpas

Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

21. august 2024 | Læs mere


Cyber Security Summit 2024

På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

27. august 2024 | Læs mere