Nu kommer Opera 9.5 og Firefox 3

Den norske Opera-browser ligger nu klar i version 9.5, mens Firefox 3 kommer den 17. juni.

For alle de internet-brugere som helst vil undgå Internet Explorer er der godt nyt: norske Opera er netop udkommet i version 9.5 med nye funktioner, og den open source-baserede Firefox 3 kommer den 17. juni.

Begge browsere har gennemgået et langt beta-program, så der er ikke de store overraskelser for alle dem, der allerede har hentet en beta-version.

Opera 9.5 understøtter en ny funktion kaldet Opera Link, hvor bogmærker, notater og andre informationer kan gemmes online.

Det kan f.eks. bruges til at hente alle sine internet-bogmærker fra en anden computer end den, man normalt bruger, eller synkronisere mellem en stationær computer og en mobiltelefon med Opera Mini browseren.

Det norske softwarefirma har også arbejdet på brugerfladen og tilføjet nye skins, så browserens udseende kan skræddersys til brugerens smag. Mac-brugere kan glæde sig over, at browseren nu understøtter AppleScript.

Der er også kommet nye sikkerheds-funktioner for at beskytte mod malware, og browserens pop-up-blocker og phishing-filter er blevet fintunet. E-mails gemmes i et nyt format, der ikke kan læses med tidligere versioner af programmet.

Den anden store browser-nyhed, Firefox 3, er netop udsendt som Release Candidate 3, mens den færdige version kommer den 17. juni.

Blandt de mange nyheder i Firefox 3 er en forbedret zoom-funktion, som endelig bringer browseren på højde med IE og Opera, den nye Places Organizer til bogmærker og gemte søgninger, indbygget stavekontrol, bedre beskyttelse mod malware og phishing og lettere administration af de omkring 5.000 add-ins til programmet.

Browserens skabere forsøger ligefrem at komme i Guinness' Rekordbog med det største antal downloads af software på en enkelt dag - på denne side kan man melde sig til rekordforsøget.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
KEYBALANCE A/S
Udvikling og salg af økonomisystemer samt CRM og MPS. Systemer til blandt andet maskinhandlere, vvs-branchen, vognmænd, låsesmede,handelsvirksomheder

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Dinner Roundtable: Sikre og skalerbare løsninger til den moderne komplekse infrastruktu

Traditionelle IT-sikkerhedsløsninger, såsom VPN'er, er ikke længere tilstrækkelige for de avancerede sikkerhedsbehov og kompleksiteten i moderne virksomheder. Det norske nationale cybersikkerhedscenter anbefaler derfor nu at erstatte SSLVPN/WebVPN-løsninger på grund af sårbarheder.

18. september 2024 | Læs mere


Nye forretningsmæssige gevinster med Microsoft Dynamics 365

Eksperter fra CGI stiller skarpt på hvordan, du lærer også hvorfor det er vigtigt at have fokus på både processer, teknologi og mennesker - og hvordan du kommer i gang med løbende optimering af forretningsudvikling.

25. september 2024 | Læs mere


NIS2: Indhold, krav og konsekvenser- sidste chance for at blive klar

Vi sætter på denne dag fokus på hvad NIS2-direktivet kommer til at betyde for din organisation. Du et overblik over direktivet og de skærpede krav, så du undgår bøder og sanktionering.

26. september 2024 | Læs mere