Microsoft Xbox forsinket

Microsoft har besluttet sig for at udskyde udgivelsen af Xbox en uge, således at den nye udgivelsesdato kommer til at ligge på den 15. november.

Annonceringen kommer i kølvandet på et stykke tid med usikkerhed omkring hvorvidt selskabet ville være i stand til at overholde sine planer om at sende mellem 600.000 og 800.000 eksemplarer af den nye spilkonsol på gaden inden 8. november.


Nu bekræfter Microsoft altså den tvivl, og ikke nok med det, så forudser analytikere, at softwaregiganten næppe vil være i stand til at levere mere end 300.000 eksemplarer. Også forhandlere advarer om forsinkede og begrænsede sendinger fra Microsoft.


Microsoft ville imidlertid ikke ud med, hvor mange eksemplarer de ville sende på gaden den 15. november, men forklarede, at de havde påbegyndt leverancerne i fredags. Efter debuten har Microsoft i hvert fald planer om at spytte omkring 100.000 modeller ud om ugen, og forventer at have mellem en og halvanden million eksemplarer ude inden feriesæssonen i USA.


Den nyeste udgivelsesdato giver kun Microsoft et lille forspring på tre dage overfor den konkurrerende GameCube fra Nintendo, som ifølge den seneste plan har sin debut i USA den 18. november. Der har tidligere været planer om at GameCube skulle udgives den 5. november, men også Nintendo valgte at udsætte leverancen nogle uger.


Mange forhandlere er allerede begyndt at tage imod bestillinger og risikerer at skulle komme med en hel del undskyldende forklaringer til skuffede kunder, som allerede har købt og betalt en Xbox til 300 dollars. Det samme skete for PlayStation2, da den kom på gaden sidste år.


(Kilde: VideoBusiness)




    Brancheguiden
    Brancheguide logo
    Opdateres dagligt:
    Den største og
    mest komplette
    oversigt
    over danske
    it-virksomheder
    Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
    Itm8 | IT Relation A/S
    Outsourcing, hosting, decentral drift, servicedesk, konsulentydelser, salg og udleje af handelsvarer, udvikling af software.

    Nøgletal og mere info om virksomheden
    Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

    Kommende events
    Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

    Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

    20. august 2024 | Læs mere


    Det Digitale Produktpas

    Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

    21. august 2024 | Læs mere


    Cyber Security Summit 2024

    På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

    27. august 2024 | Læs mere