CD-skive af papir med plads til 25 gigabyte

På en konference i weekenden vil Sony præsentere en CD-skive af papir med plads til 25 gigabyte data.

Brænd hele computerens indhold ned på en enkel CD. Det kan blive muligt med den nye CD-skive som Sony og firmaet Toppan præsenterer på en konference om optisk lagring i denne weekend. CD-skiven får nemlig plads til ikke mindre end 25 gigabyte. Det er over 35 gange så megen data som en almindelig CD-skive på 650-700 megabyte i dag kan rumme.

Men den store rummelighed er ikke det eneste, der gør den nye CD-skive speciel. Skiven er nemlig lavet af 51 procents papir. På den måde er det lettere at trykke vellykkede etiketter direkte på skiven. Firmaet Toppan, der har specialiseret sig i avanceret tryk, peger desuden på hvor nemt det er at destruere data på den nye skive. Hvis de data der er på CD-skiven skal destrueres efter brug, så er det bare at klippe CD'en midt over med en saks.

CD-skiven er baseret på Blu-ray teknologien og vil blive præsenteret på konferencen Optical Data Storage 2004 i Monterey i Californien, der starter på søndag.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Also A/S
Salg af serviceydelser inden for logistik, finansiering, fragt og levering, helhedsløsninger, digitale tjenester og individuelle it-løsninger.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Dinner Roundtable: Sikre og skalerbare løsninger til den moderne komplekse infrastruktu

Traditionelle IT-sikkerhedsløsninger, såsom VPN'er, er ikke længere tilstrækkelige for de avancerede sikkerhedsbehov og kompleksiteten i moderne virksomheder. Det norske nationale cybersikkerhedscenter anbefaler derfor nu at erstatte SSLVPN/WebVPN-løsninger på grund af sårbarheder.

18. september 2024 | Læs mere


Nye forretningsmæssige gevinster med Microsoft Dynamics 365

Eksperter fra CGI stiller skarpt på hvordan, du lærer også hvorfor det er vigtigt at have fokus på både processer, teknologi og mennesker - og hvordan du kommer i gang med løbende optimering af forretningsudvikling.

25. september 2024 | Læs mere


NIS2: Indhold, krav og konsekvenser- sidste chance for at blive klar

Vi sætter på denne dag fokus på hvad NIS2-direktivet kommer til at betyde for din organisation. Du et overblik over direktivet og de skærpede krav, så du undgår bøder og sanktionering.

26. september 2024 | Læs mere