Derfor crasher lufthavne og it-systemer:Opdatering fra Crowdstrike har ramt Microsofts systemer i hele verden

IP-miniput i flæsket på mobilselskaber

Den lille IP-leverandør v2tel vil bide skeer med de store mobilselskaber ved at levere samlede IP- og mobilløsninger.

Det lille teleselskab v2tel, der har specialiseret sig i IP-telefoni til boligselskaber og virksomheder, lancerer nu en mobilløsning til erhvervslivet. V2tel vil være et alternativ til TDC, der hidtil har været de eneste, der både leverer mobiltelefoni og IP-telefoni.

Projektleder Peder van der Schaft tror, at udviklingen betyder, at almindelig telefoni og IP smelter sammen, og det marked vil selskabet have fodfæste på.

»Vi oplever, at mange gerne vil kombinere IP-telefoni med en mobilpakke, og det er primært vores eksisterende IP-kunder og de nye IP-kunder, vi vil tilbyde mobiltelefoni,« siger projektleder Peder van der Schaft.

Peder van der Schaft er klar over, at konkurrencen på mobilmarkedet er hård.

V2tel blev stiftet i sommeren 2003 og har indtil videre kun sat penge til. Selskabet ud af 2003 med et minus på 1,3 millioner. Van der Schaft mener dog, at v2tel er konkurrencedygtige.

»Markedet for IP-telefoni vil fortsat vokse og kunderne efterspørger den samlede pakke. Jeg tror ikke på, at man får handlen, hvis ikke man kan levere både IP- og mobiltelefoni,« siger Peder van der Schaft.

V2tels minutpris kommer til at ligge fast på 55 øre. Til sammenligning ligger TDC's minutpris et sted mellem 0,60 og 1,20 krone alt efter abonnementet. Men v2tel har dog ikke tænkt sig at starte en priskrig.

»Vi vil ikke lave prispres. Det er ikke vores udgangspunkt at vi bare skal gafle kunder,« siger Peder van der Schaft.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Despec Denmark A/S
Distributør af forbrugsstoffer, printere, it-tilbehør, mobility-tilbehør, ergonomiske produkter, kontor-maskiner og -tilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere


Det Digitale Produktpas

Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

21. august 2024 | Læs mere


Cyber Security Summit 2024

På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

27. august 2024 | Læs mere