Leasy køber halvdelen af Wupti

Leasy-koncernen har købt halvdelen aktierne i onlinebutikken Wupti.

Det kundeejede østjyske energiselskab NRGi har solgt halvdelen af aktierne i onlinebutikken Wupti til Leasy-koncernen. Det fremgår af en fælles pressemeddelelse fra de to selskaber, som samtidig oplyser, at Wupti fortsætter under sit hidtidige navn og koncept. De to selskaber ønsker ikke at oplyse salgsprisen eller de nærmere omstændigheder ved handelen.

Ifølge administrerende direktør i NRGi, Gert Braae, er salget af aktierne et led i en længere planlagt strategi, som har sigtet mod en offensiv udvidelse og opgradering af Wupti.

»Nu har vi sikret den fremtidige udvikling af Wupti, og vi er meget tilfredse med, at det bliver Leasy, som vi fremover skal samarbejde med,« siger Gert Braae.

Administrerende direktør i Leasy, Jørn Tholstrup Rohde, siger, at han ser flere synergier i de to virksomheder, og at parterne er overbeviste om, at de mange stordriftsfordele bliver til gavn for kunderne.

»Leasy-koncernen er kendt for koncepter med fokus på afbetalingkøb og udlejning ud til små månedlige ydelser, og det vil vi gerne ændre på, så kunderne også tænker på os som en koncern, hvor man kan handle kontant,« siger Leasys administrerende direktør Jørn Tolstrup Rohde.

Grundlæggerne af Wupti, Torben Mouritsen og Claus Kristensen, har været med i forhandlingerne omkring aktieovertagelsen, og de fortsætter som direktører i Wupti, hvor Leasys administrerende direktør, Jørn Tolstrup Rohde, bliver bestyrelsesformand.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
JN Data A/S
Driver og udvikler it-systemer for finanssektoren.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Dinner Roundtable: Sikre og skalerbare løsninger til den moderne komplekse infrastruktu

Traditionelle IT-sikkerhedsløsninger, såsom VPN'er, er ikke længere tilstrækkelige for de avancerede sikkerhedsbehov og kompleksiteten i moderne virksomheder. Det norske nationale cybersikkerhedscenter anbefaler derfor nu at erstatte SSLVPN/WebVPN-løsninger på grund af sårbarheder.

18. september 2024 | Læs mere


Nye forretningsmæssige gevinster med Microsoft Dynamics 365

Eksperter fra CGI stiller skarpt på hvordan, du lærer også hvorfor det er vigtigt at have fokus på både processer, teknologi og mennesker - og hvordan du kommer i gang med løbende optimering af forretningsudvikling.

25. september 2024 | Læs mere


NIS2: Indhold, krav og konsekvenser- sidste chance for at blive klar

Vi sætter på denne dag fokus på hvad NIS2-direktivet kommer til at betyde for din organisation. Du et overblik over direktivet og de skærpede krav, så du undgår bøder og sanktionering.

26. september 2024 | Læs mere