TDC optrapper bredbåndskrigen - lancerer triple play i dag

Under navnet HomeTrio lancerede TDC i dag samlede pakker med telefoni, tv og internet. Mængderabatten i HomeTrio skal holde på kunderne og skabe vækst. Men under overfladen ligger en en stikpille gemt til el-selskaberne.

TDC sender atter en kugleregn af sted i den aktuelle bredbåndskrig.

I sidste uge annoncerede firmaet planer om at sælge 100-mbit/s forbindelser på kabelnettet inden for en overskuelig horisont.

I denne uge er turen kommet til pakkeløsninger.

Det vil sige allround-løsningen TDC HomeTrio med mængderabat, der skal sikre, at kunderne køber flere produkter hos TDC og generelt bliver hos selskabet i længere tid.

Som udgangspunkt er TDC HomeTrio en bredbåndsforbindelse på ADSL på 10 mbit/s, et fastnetsabonnenment og en grundpakke med 27 tv-kanaler. Prisskiltet siger 399 kroner om måneden.

En række tilvalgsprodukter hører dog under HomeTrio-paraplyen, der kan få prisen til at stige. For eksempel muligheden for at købe mobilt bredbånd på dagsbasis og muligheden for at starte fem mobilabonnementer uden faste udgifter.

Desuden skal der halvårligt betales for leje af tv-boksen, der gør det muligt at leje film via nettet. Efter introduktionsperioden kommer der også udgifter til ekstrafunktioner som spole, pause og optage i direkte programmer.

Underholdningspakkerne er noget, som konkurrenterne hos Telia allerede har lanceret. Desuden er det en af el-selskabernes grundtanker. Det er da også tydeligt, at TDC har haft de kunder i tankerne, der overvejer et skifte til fibernettet.

»Vi kan fra den første dag tilbyde TDC HomeTrio til 90 procent af samtlige danske husstande gennem det eksisterende telenet. Der skal ikke graves, lægges nye kabler eller investeres i nyt tv-apparat. Vi sender en tekniker, der sørger for montering og opsætning, og han kører ikke igen før, der er billeder på skærmen,« siger Carsten Dilling.

TDC HomeTrios lillebror TDC HomeDuo blev også lanceret i dag. Det vil sige bredbåndspakken - uden tv-delen. Den pakke skal blandt andet tilbydes i de dele af landet, hvor TDC ikke kan levere nok hastighed til at garantere en god oplevelse. Hvis det er muligt at levere 10 mbit/s-forbindelser, lover TDC, at man kan modtage to samtidige tv-signaler i husstanden.

En grafisk gennemgang af det nye tilbud kan man finde i dette pdf-dokument.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Advania Danmark A/S
Hardware, licenser, konsulentydelser

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Cyber Security Summit 2024

Hør blandt andet hvordan nogle af Danmarks bedste CISO´er griber deres vigtige opgaver an, hvad kvanteteknologi og AI betyder for sikkerhedsområdet og se hvad det er, som de bedste it-sikkerhedsleverandører arbejder med pt.

29. august 2024 | Læs mere


Industry 4.0 – sådan udnytter du AI og digitalisering til optimering af din produktion.

På denne konference fokuserer på en digitaliseret optimering af processer i produktions- og procesorienterede virksomheder. Herved bliver du f.eks. i stand til at kombinere maskiner med sales forecasting og derved planlægge anvendelsen af produktionsapparat og medarbejderallokering effektivt – samt begrænse materialespild og nedetid ved at optimere produktionsplanlægning og omstilling af produktionsmateriel.

04. september 2024 | Læs mere


Roundtable for sikkerhedsansvarlige: Hvordan opnår man en robust sikkerhedsposition?

For mange virksomheder har Zero Trust og dets principper transformeret traditionelle tilgange til netværkssikkerhed, hvilket har gjort det muligt for organisationer at opnå hidtil usete niveauer af detaljeret kontrol over deres brugere, enheder og netværk - men hvordan implementerer man bedst Zero Trust-arkitekturer i et enterprise set up? Og hvordan muliggør Zero Trust-arkitekturen, at organisationer opnår produktivitetsfordele med AI-værktøjer samtidig med, at de forbliver sikre i lyset af fremvoksende trusler?

18. september 2024 | Læs mere