Krypter din mobiltelefon

En ny sikkerhedsløsning fra Pointsec krypterer e-mails, filer og sms'er på smartphones.

Protect Data-datterselskabet Pointsec har frigivet en ny sikkerhedsløsning til brugere af Sony Ericssons P800/P900 smartphones. Sikkerhedsløsningen Pointsec for Symbian OS sørger for at e-mails, filer og sms'er automatisk krypteres, inden de lagres på telefonen, og dekrypteres igen, når de åbnes.

»Mange virksomheder ønsker i dag at lade medarbejderne anvende smartphones som en del af it-infrastrukturen, men det forudsætter, at det kan lade sig gøre uden sikkerhedsbrister. Ud fra et sikkerhedssynspunkt er det naturligt at administrere smartphones og pda'er på samme måde som bærbare pc'er,« siger Kim Hyldig, adm. direktør i Protect Data Danmark.

Foruden kryptering af data på telefonen understøtter den nye løsning også et billedbaseret log-in-system, hvor de alfanumeriske adgangskoder erstattes af grafiske kodeord, der er lettere at huske.

Den første udgave understøtter kun de to smartphones P800 og P900 fra Sony Ericsson, men Pointsec oplyser at flere Symbian OS-baserede produkter vil blive understøttet senere i år.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Despec Denmark A/S
Distributør af forbrugsstoffer, printere, it-tilbehør, mobility-tilbehør, ergonomiske produkter, kontor-maskiner og -tilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Dinner Roundtable: Sikre og skalerbare løsninger til den moderne komplekse infrastruktu

Traditionelle IT-sikkerhedsløsninger, såsom VPN'er, er ikke længere tilstrækkelige for de avancerede sikkerhedsbehov og kompleksiteten i moderne virksomheder. Det norske nationale cybersikkerhedscenter anbefaler derfor nu at erstatte SSLVPN/WebVPN-løsninger på grund af sårbarheder.

18. september 2024 | Læs mere


Nye forretningsmæssige gevinster med Microsoft Dynamics 365

Eksperter fra CGI stiller skarpt på hvordan, du lærer også hvorfor det er vigtigt at have fokus på både processer, teknologi og mennesker - og hvordan du kommer i gang med løbende optimering af forretningsudvikling.

25. september 2024 | Læs mere


NIS2: Indhold, krav og konsekvenser- sidste chance for at blive klar

Vi sætter på denne dag fokus på hvad NIS2-direktivet kommer til at betyde for din organisation. Du et overblik over direktivet og de skærpede krav, så du undgår bøder og sanktionering.

26. september 2024 | Læs mere