Zepto klar med netbook

Mens der er ballade i Zeptos topledelse er producenten blevet klar med en netbook

Det har været et vanskeligt år for Zepto. Senest har direktionen anbefalet et nej til storaktionær Karsten Rees tilbud om at overtage de resterende aktier for lidt mindre end deres aktuelle kurs. Men nu sker der noget på computerfronten. Fra uge 32 er Zepto klar til at sende deres nye Znote v10a ud til kunderne.

 
ComON har tidligere talt med analytikere, der dengang vurderede, at netbook markedet udgør et dilemma for Zepto. For der er stor risiko for, at en netbook fra Zepto vil ødelægge salget af deres bærbare.
 
"Hvis Zepto sælger en netbook til 3.000 kroner på deres hjemmeside, så er der nok færre, der køber deres 12" bærbare. Så længe de ikke har en netbook risikerer de ikke at kanabilisere sig selv," sagde Anders Elbak, der er markedsanalytiker hos IDC, til ComON i februar i år.
 
Men på den anden side er netbooks det eneste marked i vækst. Salget af alle andre typer computere er stagneret.
 
"Industrien beretter fortsat om øget vækst i markedet for de små netbooks. Med Znote V10a tager vi hermed kampen op imod giganterne på markedet og forsøger at genvinde vores berettigede markedsandele," siger Lasse Frost, CEO ved Zepto A/S.
 
Zepto Znote v10a koster 2.595,- kroner og adskiller sig ikke synderligt fra andre netbooks, men kommer med 10,1 skærm, 1.6 Ghz Atomprocessor, integreret Intelgrafikchip, 1GB ram, 160 GB harddisk, Bluetooth, Webcam og kortlæser. Ifølge Zepto er batteritiden bedre end første generation af netbooks, og skærmen er Crystal Clear.
 
Senere på året vil Zepto lancere en bedre og mere lydløs netbook.

"Znote V10a er den første i rækken af flere spændende produkter i det nye segment, og er med sit aggressive prispunkt en netbook med stort potentiale. Samtidig lægger den op til Intel's nye netbook-chipset der giver mulighed for helt lydløse maskiner. Disse kan vore kunder forvente af se i handelen omkring jul," udtaler Morten Beutelmann, Product Manager ved Zepto A/S.  
 
Zepto lover samtidig, at ændringer i organisationen betyder, at der fremover højst er tre minutters ventetid på telefonsupport, og maksimalt fem dages reperationstid.
 
Zepto Znote V10a koster kr. 2.595,- inklusiv en taske og kan ses her.



Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
EG Danmark A/S
Udvikling, salg, implementering og support af software og it-løsninger til ERP, CRM, BA, BI, e-handel og portaler. Infrastrukturløsninger og hardware. Fokus på brancheløsninger.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere


Det Digitale Produktpas

Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

21. august 2024 | Læs mere


Cyber Security Summit 2024

På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

27. august 2024 | Læs mere