I dag starter 3G-mobiltelefoni i Japan

I dag starter den nye mobiltid med tredje generations netværk fra NTT DoCoMo i Japan.

Samtidig sender virksomheden tre nye telefoner på markedet, der kan udnytte nogen af mulighederne i det nye net. Det er blandt andet muligt at afholde videokonferencer og sende mails med vedhæftede filer på 10.000 karakterer.


Netværket har været i gang et stykke tid på forsøgsbasis, hvor 5000 personer i Tokio-området har kunnet benytte det siden maj måned. Nu går nettet officielt i luften og i løbet af de næste måneder vil det brede sig ud fra Tokio.


Resten af verdens teleselskaber vil betragte Japan med stor interesse det næste stykke tid. Ifølge IDC ikke så meget for at se om japanerne vil tage de nye muligheder til sig, men snarere for at aflure, hvordan japanerne klarer de teknologiske problemer, der givet vil opstå i startfasen af 3G.


Ifølge IDC er det japanske mobilmarked så unikt at verdens andre teleselskaber ikke kan lære ret meget af japanernes villighed til at bruge tredje generations services. I japan er mobiltelefonerne meget mere udbredt end pc'er og japanerne er vandt til at surfe på nettet med mobilen på en helt anden måde end verdens øvrige befolkninger. Og derfor kan Europas og USA's televirksomheder ikke bruge erfaringerne fra Japan til at bedømme deres egne befolkningers villighed til at optage de nye muligheder ved 3G.


(Kilde: news.cnet.com)




    Brancheguiden
    Brancheguide logo
    Opdateres dagligt:
    Den største og
    mest komplette
    oversigt
    over danske
    it-virksomheder
    Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
    Alfapeople Nordic A/S
    Rådgivning, implementering, udvikling og support af software og it-løsninger indenfor CRM og ERP.

    Nøgletal og mere info om virksomheden
    Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

    Kommende events
    Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

    Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

    20. august 2024 | Læs mere


    Det Digitale Produktpas

    Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

    21. august 2024 | Læs mere


    Cyber Security Summit 2024

    På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

    27. august 2024 | Læs mere