BBC sender over nettet til lille publikum

Nu kan BBC's tv-udsendelser modtages over nettet - men kun i Storbritannien og kun med Windows XP.

BBC har startet den offentlige betatest af sin videoafspiller iPlayer, der kan bruges til at modtage tv-stationens udsendelser over nettet. Men der er en lang række begrænsninger. Den mest alvorlige er måske, at programmet kun virker under Windows XP. Det er hverken muligt at modtage video med Windows Vista, Mac OS eller Linux.

Efter kritik fra open source-leverandører har BBC lovet at overveje mulige løsninger, så Linux-brugere også kan bruge iPlayer, men indtil videre er programmet altså stadig begrænset til XP.

Den anden alvorlige begrænsning set med danske øjne er, at man kun kan deltage i betatesten hvis man har bopæl i Storbritannien.

Og det er ikke nok at tilmelde sig på BBC's websted for at være med. BBC fortæller, at man vil samle tilmeldingerne og så udvælge en gruppe brugere, der bliver inviteret til at deltage i betatesten. Det skal forhindre at den forventede store interesse for iPlayer vælter hele systemet.

Indtil videre er det ikke alle BBC-udsendelser, men kun et lille udvalg, der kan downloades i streamet form, og kun programmer fra de sidste syv dage. Efter download bliver tv-udsendelserne liggende på harddisken i 30 dage, hvorefter de automatisk slettes.

BBC bruger en DRM-løsning fra Microsoft og iPlayer kræver derfor også aktuelle versioner af Internet Explorer og Windows Media Player.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
KEYBALANCE A/S
Udvikling og salg af økonomisystemer samt CRM og MPS. Systemer til blandt andet maskinhandlere, vvs-branchen, vognmænd, låsesmede,handelsvirksomheder

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere


Det Digitale Produktpas

Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

21. august 2024 | Læs mere


Cyber Security Summit 2024

På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

27. august 2024 | Læs mere