Derfor crasher lufthavne og it-systemer:Microsoft ramt af opdatering til Falcon Sensor

Terrorfrygt giver dansk sikkerhedsfirma succes

Det danske it-sikkerhedsfirma Security Point udfordrer de førende sikkerhedsfirmaer med en ny intelligent firewall.

Frygten for terror har øget virksomhedernes fokus på it-sikkerheden. Det mærker Vejle-firmaet Security Point, der laver produkter til at scanne virksomhedernes systemer for sårbarheder. Med en ny intelligent firewall kaldet SP Prevention vil Security Point nu tage kampen op mod de største producenter af sikkerhedsprodukter.

»Flere virksomheder begynder at vægte sikkerheden højere, og mange af dem værger sig - trods kryptering - ved online-løsninger, hvor virksomhedens følsomme data sendes frem og tilbage over internettet. Det har givet vores stand-alone scanner-system stor succes. Samtidig er der kommet efterspørgsel på en sikkerhedsløsning, der henvender sig bredere, og er mere simpel at installere og vedligeholde«, siger Security Points stifter, Victor Christiansen, til ComOn.

Security Point har specialiseret sig i at registrere sårbarheder i hardware, software, netværk m.v., og har samlet verdens største database med it-sårbarheder. Denne database, der opdateres fire gange i døgnet og danner grundlaget for firmaets sikkerhedsløsninger, finder hullerne i brugernes it-systemer og fortæller, hvordan hullerne lukkes.

Den nye firewall har været under udvikling i flere år, og adskiller sig fra lignende produkter ved den bagvedliggende database og ved at benytte en større grad af kryptering, end hvad amerikanske virksomheder kan tilbyde.

»De amerikanske producenter må ikke benytte den højeste grad af kryptering i de sikkerhedsprodukter, de eksporterer. Med base i Danmark er vi ikke underlagt de restriktioner, så vores produkt er beskyttet af den højeste grad af kryptering, der er tilgængelig for tiden«, fortæller Victor Christiansen.

SP Prevention-firewall'en skal ikke konfigureres, men monteres som en selvstændig enhed på virksomhedens interne netværk eller foran en eksisterende firewall. Produktet lanceres som prototype på næste uges Cebit-messe i Hannover og forventes at være klar til salg i juli måned.

Security Point blev startet i 1998 af den dengang 16-årige Victor Christiansen og har i dag syv ansatte i Danmark, USA og Tyskland. Ved at holde sig til få, specialiserede produkter har firmaet fundet en niche og opbygget et net af partnere over hele verden med kunder i Schweiz, Tyskland, Irland, Saudi Arabien, USA og Danmark.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Hewlett-Packard ApS
Udvikling og salg af software, hardware, konsulentydelser, outsourcing samt service og support.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere


Det Digitale Produktpas

Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

21. august 2024 | Læs mere


Cyber Security Summit 2024

På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

27. august 2024 | Læs mere