Fuld fart på salget af dvd-skiver

Brancheforeningen BFE melder om markant fremgang i salget af dvd-medier, siden afgifterne blev sænket i år. Derfor advarer foreningen politikerne mod at lægge høje afgifter på fremtidens medier.

Nedsættelsen af afgifter på dvd'er har fået salget til at eksplodere, skriver brancheforeningen BFE (Branchen ForbrugerElektronik) i sit nyhedsbrev.

»Nogle af vors kunder har på én uge bestilt lige så meget, som de tidligere har bestilt på et helt år,« fortæller Morten Steen Hansen fra importørfirmaet Mocentra AV.

Afgiften blev reduceret fra 10,07 til 3 kroner eksklusiv moms per skive.

I lyset af forhandlernes gode resultater advarer foreningens direktør mod, at regeringen også lægger ud med for høje afgifter på fremtidens medier.

»Vi kan se, at noget af grænsehandlen hænger ved, hvis der først har været afgifter. Derfor opfordrer vi politikerne til at fjerne dvd-afgiften på de nye Blu-ray og HD-DVD skiver, så det kommende salg af Blu-ray og HD-DV, der i forvejen er dyre, ikke hæmmes,« skriver direktør Allan Bugge i nyhedsbrevet.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Konica Minolta Business Solutions Denmark A/S
Salg af kopimaskiner, digitale produktionssystemer og it-services.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Dinner Roundtable: Sikre og skalerbare løsninger til den moderne komplekse infrastruktur

Traditionelle IT-sikkerhedsløsninger, såsom VPN'er, er ikke længere tilstrækkelige for de avancerede sikkerhedsbehov og kompleksiteten i moderne virksomheder. Det norske nationale cybersikkerhedscenter anbefaler derfor nu at erstatte SSLVPN/WebVPN-løsninger på grund af sårbarheder.

18. september 2024 | Læs mere


Nye forretningsmæssige gevinster med Microsoft Dynamics 365

Eksperter fra CGI stiller skarpt på hvordan, du lærer også hvorfor det er vigtigt at have fokus på både processer, teknologi og mennesker - og hvordan du kommer i gang med løbende optimering af forretningsudvikling.

25. september 2024 | Læs mere


NIS2: Indhold, krav og konsekvenser- sidste chance for at blive klar

Vi sætter på denne dag fokus på hvad NIS2-direktivet kommer til at betyde for din organisation. Du et overblik over direktivet og de skærpede krav, så du undgår bøder og sanktionering.

26. september 2024 | Læs mere