Her er den ultimative USB-hub

Nu kan få den ultimative USB-hub med intet mindre end 49 porte. Så kommer du aldrig mere til at mangle tilslutnings-muligheder til dit USB-udstyr.

Mange af os har en USB-hub under skrivebordet til vores kameraer, eksterne harddiske, musikafspillere, mus og andet udstyr med USB-port. De fleste computere har talrige USB-porte og selv skærme har efterhånden indbygget USB-hubs. Men det er aldrig helt nok.

Britiske Cambrionix har løsningen – den ultimative USB-hub til alle os, der bare ikke kan få nok porte. Her sælger man en USB-hub med ikke færre end 49 porte.

Ifølge dette tekniske datablad understøtter alle porte USB 1.1 og 2.0 med hastigheder op til 480 mbps og der er også normal strømforsyning (500 mA) på alle porte.

Hubben sættes direkte i en normal USB-port på computeren, og hvis det ikke er nok, så er der mulighed for at tilslutte en ekstern ATX strømforsyning.

Men inden du begynder at tælle alle dine USB-enheder og drømme om at tilslutte dem alle på én gang, så skal det lige nævnes, at der er én stor ulempe; prisen. For der er tale om et specialfremstillet produkt, og prisen er derefter, nemlig 399 britiske pund plus moms.

Og får denne pris får man kun selve bundplatinen – der skal betales ekstra for et kabinet, der beskytter mod snavs, forlængerkabler og en ekstern strømforsyning.

Cambrionix mener at produktet er velegnet til laboratoriemiljøer og i virksomheders serverrum, hvor man i stedet for at seriekoble flere USB-hubs altså kan nøjes med én hub.

Leveringstiden oplyses til 21 dage, fordi hubben skal specialfremstilles til hver enkelt kunde.
 




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Ed A/S
Salg af hard- og software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere


Det Digitale Produktpas

Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

21. august 2024 | Læs mere


Cyber Security Summit 2024

På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

27. august 2024 | Læs mere