Sony og Nintendo får klø af Microsoft

Hverken en ny PSP, et nyt EyeToy eller en pulsmåler kunne stjæle Microsofts sejr på E3.

Microsoft har taget første stik i 2. halvleg af konsolkrigen hjem. Ved de tre kombattanteres vigtige E3 præsentation gik størstedelen af omtalen og begejstringen til Microsofts nye avancerede kamerastyring.

Ifølge Microsoft Danmark er Project Natal, som kamerastyringen hedder, klar til efteråret.

Samtidig sikrede Steven Spielberg, Paul McCartney, Yoko Ono og andre notabiliteter, at budskabet om Xbox 360 nåede langt ud over computerpressen.

Nu er Nintendo og Sony fulgt efter med deres vigtige E3 præsentationer, og selv om begge havde hæderlige hardware nyheder med, så har det ikke fået taget til at lette på internettets fanfora i samme grad som Xbox præsentationen.



Sony viste deres allerede lækkede nye PSP. PSP GO er udstyret med 16GB hukommelse, og man downloader spil, video og musik direkte ned i dimsen. Den største nyskabelse er, at styringen slider ud under skærmen. Den er ikke nær så lækker som den originale PSP, men sikkert en del mere praktisk. Den skulle være klar 1. oktober.

Sony skyndte sig også at fortælle, at udviklerne bag EyeToy er på vej med et nyt EyeToy til Playstation 3. Demonstrationen var lovende, og det nye EyeToy er en kombination af Nintendo Wiis controller og Xbox kamera.

"Vores erfaring med EyeToy viser, at nogle spil bare kræver knapper," som det blev sagt ved præsentationen med et nik i retning af Microsofts knapløse kropstyring.

EyeToy skulle være klar til næste år. Men murren i internettets kringelkroge mener, at det mere virkede som panik før lukketid efter at have set Project Natal end en egentlig forberedt techdemo.



Nintendos nye himstergimst var heller ikke leveringsdygtig i samme buzz som Xbox 360 kameraet. De er på vej med Wii Vitality som er en pulsmåler man sætter på fingerspidsen. Nintendo selv mener, at den vil udvide gamersegmentet i samme grad som Wii og Wii Fit gjorde. Det er endnu uklart, hvilke type spil den understøtter. Men det bliver formentlig noget i stil med at styre svævende skyer ved at kontrollere sit stressniveau og få pulsen ned.

E3 slutter i morgen.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Despec Denmark A/S
Distributør af forbrugsstoffer, printere, it-tilbehør, mobility-tilbehør, ergonomiske produkter, kontor-maskiner og -tilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere


Det Digitale Produktpas

Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

21. august 2024 | Læs mere


Cyber Security Summit 2024

På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

27. august 2024 | Læs mere