Derfor crasher lufthavne og it-systemer:Opdatering fra Crowdstrike har ramt Microsofts systemer i hele verden

MacExpo i London

Apple har for længst meldt deres deltagelse i MacExpo i London, og det ser nu ud til, at messen vil blive en større succes end først antaget.

Apple selv vil lancere iPod’en på messen, men også firmaer som Epson, Hermstedt, IBM, LaCie, Alta Technology og Formac vil ifølge engelske Macworld lancere nye produkter, således at vi alt i alt kan forvente intet mindre end 70 nyheder.


LaCie vil lancere det første drev med mulighed for at kombinere DVD-RW, DVD-R og CDRW – det såkladte FireWire DVDRW-drev. Derudover vil vi også se deres nye Photon 18Blue flat-panel skærm samt deres 2. generations FireWire PocketDrive harddiske (tidligere anmeldt i månedsmagasinet mediamac). Vi håber på, at disse nye diske vil implementere den nye FireWire bridge, så hastigheden stiger fra de nuværende ca. 13MB/sec til op i nærheden af de 36MB/sec som de stationære modeller i dag kører.


IBM vil vise os den endelige version af deres talegenkendelsessoftware til Mac OS X, som vi første gang skrev om i forbindelse med den demonstration vi fik på MacWorld i New York i sommers.


Hermstedt kommer med nye versioner af deres LeoShare og Webshuttle programmer.


Epson vil vise de nye Colour Proof modeller: Colour Proofer 10000, 10000CF og 5500.


Alta Technology, der distribuerer Griffin Technology’s produkter, vil fremvise tre nye produkter: ”The PowerWave USB Audio Adaptor”, ”The PowerMate Universal Audio Controller” og ”The vSync Video Adaptor”. The PowerMate Universal Audio Controller så vi allerede demonstreret i en betaudgave i sommers i New York. Der er tale om et lille stykke hardware du kobler til din Mac via USB. På Macworld i USA havde enheden form som en volume-knap – blot var det en multifunktionsknap, der både kunne spole i dine musiknumre, skrue op og ned for lyden, scrolle osv... Et spændende lille stykke værktøj (legetøj).


Og så vil Apple også få seriøs konkurrence af Formac, der vil lancere deres nye Gallery 1740, en fladskærm der ikke bare kan måle sig med Apples fladskærme rent designmæssigt, men rent faktisk overgår den på de tekniske specifikationer.


MacExpo finder sted den 22-24. november i Business Design Centre i Islington, England. Du kan tilmelde dig på nedenstående link.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Ed A/S
Salg af hard- og software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere


Det Digitale Produktpas

Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

21. august 2024 | Læs mere


Cyber Security Summit 2024

På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

27. august 2024 | Læs mere