Flickr blokeres i Kina

Yahoos foto-delingssite, Flickr, censureres sandsynligvis i Kina, fordi billeder fra opstanden på Den Himmelske Freds Plads i 1989 er dukket op på siderne.

Meldingen om at Flickr åbenbart siden sidste uge har været blokeret af de kinesiske myndigheder kommer fra Yahoos afdeling i Hong Kong.

»Vi kan forstå, at Flickr-brugere i Kina ikke er i stand til at se billeder på Flickr, og vi har bekræftet, at det ikke er på grund af et teknisk problem fra vores side,« siger Yahoo i Hong Kong til Reuters. De kinesiske myndigher har dog ikke bekræftet blokeringen.

Årsagen til blokeringen lader til at være, at billeder af demonstrerende studerende på Den Himmelske Freds Plads i Beijing i 1989 fandt vej til Flickrs sider.

Det kinesiske kommunistparti har censureret omtale i statsmedierne af begivenhederne på Den Himmelske Freds Plads, hvor kinesiske studenter demonstrerede for mere demokrati, hvilket siden fik styret til at sætte tropper ind mod demonstranterne.

Da omtale af disse begivenheder stadig er tabubelagte og udsat for censur i Kina, har de færreste unge kinesere kendskab til dem.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Alfapeople Nordic A/S
Rådgivning, implementering, udvikling og support af software og it-løsninger indenfor CRM og ERP.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere


Det Digitale Produktpas

Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

21. august 2024 | Læs mere


Cyber Security Summit 2024

På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

27. august 2024 | Læs mere